donderdag 18 januari 2018

Fietsenberging voortuin

Wij bouwen uw Fietsenstalling op Maat. Bekijk de mogelijkheden op onze website! We leveren fietsenbergingen voor elk type fiets. Onze ventilerende fietsenbergingen hebben een lage maatvoering.


Hierdoor is het niet storend als de fietsenberging in de voortuin of aan de straatkant geplaatst wordt.

Staan er even geen fietsen in de berging? Dan is een fietsenberging een ideale plek om (tijdelijk) tuinspullen of containers te. Goed om te weten is dat u de montage van uw fietsenberging kunt uitbesteden aan gediplomeerde vakmensen.


May We zijn op zoek naar een fietsenberging voor in de voortuin. Tips en ideeën meer dan welkom! See more ideas about Bike she Bike storage and Bicycle. Overdekte fietsenstalling ideeën voor de voortuin.


Als je een beetje handig en creatief bent, zou je er zelf één kunnen maken.

Daarnaast zijn er ook heel veel kant en klare overdekte fietsenstallingen te koop, die je geleverd en gemonteerd in je voortuin krijgt. In de Woningwet valt de fietsenberging evenals de – meer bekende – dakkapellen aan de achterkant van het huis in de categorie ‘vergunningsvrij’. Er gelden wel enkele voorwaarden voor vergunningsvrij bouwen.


Wanneer de fietsenberging groter is dan m moet een strook van één meter naast de tuin van de buren onbebouwd blijven. Bouw zelf een fietsenberging of fietsenhok in uw voortuin. Wanneer u een beetje handig bent en een klus niet uit de weg gaat kunt u ook zelf een fietsenberging maken.


Het grote voordeel hiervan is dat u hem passend kan maken aan uw wensen en beschikbare ruimte in de voortuin. Bereid je goed voor met deze artikels zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een fietsenberging van ProVelo van staal of hout is zeer geschikt voor in de voortuin , zo hoeft u nooit meer om te lopen voor uw fiets, dankzij een mooie en handige fietsberging in uw voortuin met eventueel uw huisnummer erin geponst of als sticker erop, hij kan zelfs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden! Fietsenberging in voortuin en dakkapel Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw woning gelden aparte voorwaarden.


Dat geldt ook voor een fietsenberging in uw voortuin. Hierdoor kun jij altijd eenvoudig jouw fiets stallen, maar ook snel jouw fiets uit de berging halen. Binnen onze fietsbergingen wordt het onderscheid gemaakt tussen de opbergingen voor de traditionele fiets en de elektrische fiets.


Onze traditionele fietsenbergingen zijn 1centimeter hoog en onze elektrische fietsbergingen zijn 1centimeter. Wie een ingrijpende verbouwing of een nieuwbouw plant, kan al van in de ontwerpfase rekening houden met de komst van een fietsenstalling. Deze voorbeelden bewijzen hoe je creatief kunt omgaan met zo een inpandige fietsenberging Ypsilon Architecten in Gent gingen voor een fietsenberging in huis.


Max heeft een fietsenhok in zijn voortuin gebouwd.

Tijdens een controle constateert de gemeente dat dit fietsenhok hoger is dan één meter en daarom niet zonder vergunning gebouwd mag worden. De gemeente verzoekt Max om het schuurtje binnen zes weken te verwijderen. Vaak is het aantrekkelijk en in feite de beste optie om een fietsenberging in de voortuin te plaatsen.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Ik heb een vraagje over het plaatsen van een houten fietsenberging in de voortuin welke is vastgemaakt aan een stenen berging. Nou komt de gemeente met de mededeling dat dit niet mag. De berging zou niet hoger mogen zijn dan meter etc.


In het assortiment heeft u de keuze uit hoge en lage fietsenbergingen , maar u kunt ook nog kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, metaal of kunststof. Voor elke fiets kunt u bij ons de juiste fietsenberging vinden, deze kunt u zelfs in uw voortuin plaatsen zodat u bijvoorbeeld niet meer met de fiets door het huis hoeft te rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts