vrijdag 19 januari 2018

Steigerhouten sidetable maken

Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis. Hier staat relaxen voorop.


Bekijk het aanbod online ! Binnen tot werkdagen in huis.

Ontdek ons unieke assortiment sidetables. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Zelf een steigerhout sidetable maken.


Om zelf een steigerhout sidetable te maken , dien je wel in het bezit te zijn van de juiste bouwtekening. Op de bouwtekening lees jij welke afmetingen jij jouw steigerhout planken moet zagen om hier een steigerhout sidetable van te maken. Stap voor stap kan jij zo jouw eigen steigerhout sidetable maken.


Een sidetable van steigerhout maken is niet alleen een aanwinst voor jou woonkamer of interieur, maar is ook helemaal niet moeilijk om zelf te maken.

Elke doe het zelver of klusser kan vanaf nu een houten sidetable maken. Hoe je een sidetable van steigerhout moet maken en waar je op moet letten, lees je verderop in dit artikel. Steigerhouten sidetables op maat.


Wij maken alle steigerhouten sidetables op maat. Wilt u uw eigen sidetable ontwerpen? Daarom is het bij ons mogelijk om uw bijzettafel te laten maken in uw gewenste formaten en de sidetable gratis te laten afwerken met een kleurwash. Deze steigerhouten side table is gemakkelijk in elkaar te zetten en past leuk bij bijvoorbeeld het dressoir. Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van je woning?


Lees hier bijvoorbeeld over verschillende woonstijlen, soorten vloeren, het maken van je lichtplan en hoe je door kleurgebruik een wereld van verschil maakt in je interieur. We geven je ook handige tips voor het inrichten van kleine ruimtes en het leggen van je. Strakke steigerhouten sidetable Haags. De sidetable op de foto is 40cm diep, maar we kunnen dit meubel in iedere gewenste afmeting voor je op maat maken. Ook kunnen we de steigerhouten sidetable voor je afwerken met bijvoorbeeld een white- of greywash, tegen een kleine meerprijs.


Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders. Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel. De mogelijkheden om steigerhouten meubels te maken zijn eindeloos.


In veel gevallen is het maken van zo’n meubel in zijn geheel niet moeilijk.

Bouwtekeningen voor steigerhout van de Gamma bouwmarkt, de Praxis en Hornbach bouwtekeningen. Deze voorbeelden worden gratis aangeboden om het zelf maken van steigerhouten meubels te promoten. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken.


Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Het geheel is gemaakt van gedroogd origineel oud steigerhout. U kan ervoor kiezen om deze na te behandelen met grey of whitewash.


Elke andere kleur is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Cookie Policy Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met het gebruik van cookies, u beschikt dan over maximaal gebruikersgemak. Ook deze steigerhouten sidetable wordt in mijn atelier, speciaal voor u, op maat gemaakt.


Het betreft derhalve altijd maatwerk. Simpel uitgevoerde sidetable van steigerhout. Uitgevoerd met een boven en een onderblad. Save products on your wishlist to buy them later or share with your friends.


Sidetable van steigerhout of andere materialen. Kies de door jou gewenste afmeting. Met sidetable Thijn haal je een elegante sidetable met een industriële look in huis. Mooie aankleding voor in je slaapkamer, woonkamer of voor kantoorinrichting.


De variant op de foto’s is gemaakt van blank nieuw steigerhout en geïmpregneerd. Ook leverbaar in gebruikt steigerhout met een blanke lak, white wash, greywash of antraciet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts