donderdag 11 januari 2018

Ijzeren deurframe

Ijzeren deurframe

Gegalvaniseerd ijzeren tuindeurframe met verstelbare hengen. De perfecte oplossing voor de meest solide tuindeur die u maakt zoals u zelf wilt. IJzeren deurframe voor tuindeur in maten mm dikte - met verstelbare hengen. Deze duimen dient u los bij te bestellen, zie duimhengen bij onze verwante producten. De als extra te leveren planken zijn door middel van zelftapschroeven eenvoudig te monteren op het ijzeren frame van uw tuindeur.


Onze stalen poortframe is leverbaar met of zonder slotkast. Deze ijzeren deurframe met slotkast heeft een afmeting van H155xB100cm en H200xB100cm. Deze poortframes zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Alle resultaten Poortframe voor schuifpoorten (2mm) vuurverzinkt € 69. Wilt u echter nog meer stevigheid en veilighei dan kan een ijzeren deurframe voor uw zelfgemaakte tuindeur de juiste oplossing zijn.


De planken kunnen op het stalen deurframe bevestigd worden met boorschroeven. Tevens zijn bijpassende RVS sloten leverbaar voor deze stalen deurframes. Tuindeur met ijzeren deurframe en slotkast Makkelijke toegang en privacy Een houten tuindeur is het gedeelte van de tuinomheining dat u gebruikt om de tuin te betreden of te verlaten. Hier vindt u een ruime selectie aan ijzeren frame poortdeuren.


Ijzeren deurframe

Dankzij het stalen deurframe gaat uw schuttingdeur niet doorhangen en heeft u dus. Zwart gepoedercoat ijzeren tuindeurframe met verstelbare hengen. Naast de planken en de schroeven hoeft u alleen nog de bijbehorende duimen te bestellen en.


Door middel van het vastschroeven van de planken naar keus kunt u de deur zo maken als u zelf wilt. U kunt hem bekleden met bijvoorbeeld schuttingplanken, rabatdelen, maar ook schaaldelen is een leuke optie. Ijzeren deurframe tuindeur op maat Stalen frames schutting.


Met dit mm dikke ijzeren deurframe bouwt u zelf een houten tuindeur van 9 100. Wanneer u bijvoorbeeld in een wat minder veilige buurt bent is een gewone tuindeur wellicht minder geschikt. Voor extra veiligheid kunt u dan het beste kiezen voor een tuindeur of tuinpoort met een ijzeren of verzinkt frame. Samen met correct hang- en sluitwerk kunt u op deze manier uw tuinpoort veilig afsluiten.


Wij verkopen hekwerken, schuif- en schuttingdeuren, schuttingschermen en ijzeren poortframes. Een van onze kenmerken is dat wij de service bieden die u nodig heeft. Dit deurframe is alleen in 1m breed te leveren, Het poortframe wordt afgehangen op ophang punten. Dus zijn er dus ook duimen nodig. De hoogte is standaard altijd 155cm, hiermee kan je deuren maken tot 2m hoog door de planken uit te laten steken aan de boven en onderkant.


Alles voor uw tuinhek en schutting bestelt u voordelig in. Een goed ijzeren deurframe en een heel mooie prijs voor dit frame Terug naar: Draaipoortframes en toebehoren Houtkoning. Koop deze of andere tuinschermen en deuren aanbiedingen goedkoop bij Houtindetuin B. Het ijzeren deurframe met slotkast is zowel link- als rechtdraaiend toe te passen. Levering Bij dit product heeft u de keuze uit afhalen of verzenden.


Indien u voor verzenden kiest zal het pakket naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. De bezorgkosten bedragen dan € 495. Bestel de ijzeren deurframe eenvoudig online! Telefonisch bestellen of offerte aanvragen?


Wilt u een offerte op maat, bestelt u liever telefonisch of heeft u vragen? Dan zijn er dus ook duimen nodig. Voor het zelf maken van een tuindeur. Beschikbaar in diverse breedtes met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts