woensdag 24 januari 2018

Poort kastanjehout

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ook al uw Poorten besteld u op bij Van Vliet kastanjehout ! Het Franse looppoortje wordt gemaakt van een combinatie van kastanjehout en eiken.


De gekloofde latjes zijn in dezelfde stijl als het kastanje hekwerk en worden daarom vaak in combinatie toegepast.

Van Biezen kastanjehout levert de poorten inclusief het Engelse hang en sluitwerk. De genoemde prijzen zijn per stuk exclusief BTW afgehaald Hierden. WTC Kastanjehout is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meeste belangrijke leverancier van kastanjehouten producten, zoals Frans en Engels kastanje hekwerk (ook wel schapenhekwerk, schapenhek of rasterhekwerk genoemd), kastanje palen, houten poorten , Post and Rail, planken en balken, schermen en andere houten (tuin)producten. Poorten worden geheel gemaakt van Kastanjehout , met daar tegen aan gekloofde Kastanjehouten latten. De basic versie, is degelijk gemaakt, waarbij eenvoud de basis is.


De poorten worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk (duim, heng en sluiting). De luxe uitvoering is een degelijk gemaakt hek, met Pen-en-Gat verbinding.

Welkom op de website van Bovenschutte Kastanjehout. Vooral kastanje hekwerk is erg populair door zijn rustieke uitstraling. Aangezien kastanjehout een houtsoort is die niet van ver geïmporteerd moet worden, is een kastanje omheining goed voor het milieu. In een kastanje hekwerk verwerkt men ook vaak een poort , bijvoorbeeld om makkelijk de moestuin of het dierenerf te bereiken. Door gebruik van rondhout en de zeer sterke houtverbindingen zijn de poorten uiterst stabiel waarmee de kans op werking of krom trekken nihil is.


Het ontwerp is naast een originele poort voor uw erf, tevens een veilige keuze voor vee- en paardenhouderij. Onderstaande poorten worden geleverd met hang- en sluitwerk excl. Van Vliet Kastanjehout uit Langbroek is de leverancier van duurzaam Europees hout: Tamme kastanje, Eiken, Lariks en Douglas. Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd. WTC Kastanjehout levert alle poorten in zijn geheel op, inclusief het zware authentieke Engelse hang- en sluitwerk en de poortpalen.


U kunt verschillende soorten modellen landelijke poorten door ons op maat laten maken. Zo creëert u een poort die perfect past bij uw wensen voor een houten tuinpoort. Zowel bij de Douglas poort en Eiken poort adviseren wij om Eiken of Kastanje palen te gebruiken, in verband met de duurzaamheid.


Hekwerk, Poorten , Omheiningen, Afrasteringen, Bouwhekken, Kastanjehout. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. Elk soort hout geeft een tuinpoort bij een kastanjehek een andere uitstraling.

De tradionele kastanjehouten tuinpoort heeft dezelfde stijl als het kastanje hekwerk dat ook wel schapenhek genoemd wordt. Een poort van eikenhout of grenen is wat strakker van vorm en is daardoor een mooie afwisseling tussen hekwerken van kastanje. Kies palen , échalas (gerecht of gekloven) of timmerplanken uit ons assortiment en koop eventueel scharnierset en slotjes die we aanbieden voor onze echte poorten.


Uiteraard kan je ook kastanje twijgen zoals perches of gauletten gebruiken om spijltjes te maken voor je eigen poortje. Voor duurzaam kastanjehout bent u bij Van Biezen Kastanjehout uit Hierden aan het juiste adres. De kastanjehouten produkten die wij leveren zijn o. Meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken.


Familiebedrijf Schapenhek. Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts