dinsdag 23 januari 2018

Transparante slang

De PVC slangen van Rubbermagazijn zijn bestand tegen zowel warme als koude temperaturen. Zoek naar festo catalogus op de nieuwe KensaQ. Ruim assortiment waterslang.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Rubbermagazijn biedt transparante pvc slangen , deze slangen worden veelvuldig toegepast in de industrie, medische toepassingen, aquaria, modelbouw en zijn tevens geschikt voor voedseltoepassingen. Deze transparante pvc slang is zelfs geschikt voor onder andere vloeibare levensmiddelen.

De uitermate hoge kwaliteit slang maakt deze dan ook geschikt voor zeer diverse toepassingen, denk aan aquaria, modelbouw, laboratoria maar uiteraard ook voor de voedselverwerkende industrie. Transparante slang van meter. Geschikt voor het drukloos transporteren van vloeibare levensmiddelen. Zeer transparante slang 4mm tot 60mm. De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk.


Een slang voor elke toepassing. Met rubberen waterslangen, brandstofslangen en diverse soorten pvc slangen maar ook oliebestendige slangen en transparante slangen hebben wij een volledig assortiment rubber slangen. Je browser accepteert geen cookies.

Tevens kan de slangwaterpas binnenshuis in verschillende vertrekken worden gebruikt. De 20meter lange slangwaterpas is gemaakt van transparant kunststof, zodat het waterniveau kan worden afgelezen. Door de slang met water te vullen is het niveau, dat als referentie dient, aan beide zijden af te lezen. De dikte van de wand is 8mm. Deze flexibele siliconen slang is zeer glad en uiterst.


Hier vind u ons aanbod van transparante silicone slangen. Deze kunnen worden toegepast voor drukloze applicaties. De eigenschap van de doorzichtige silicone slangen is dat deze zeer flexibel zijn en een lange levensduur hebben.


Deze heldere silicone slangen hebben tevens het voordeel dat u de vloeistof kunt zien als deze nog in de slang. Voor vloeibare levensmiddelen. Cristallo transparante pvc slang.


Bekijk nu direct het assortiment en profiteer van scherpe prijzen. Vandaag besteld is morgen in huis. Flexibele PVC- slang , zonder wapening.


Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Leveringscondities: Leveringen zijn franco vanaf 10euro voor leveringen welke via pakketdiensten (max. 30kg) binnen NL kunnen worden verzonden.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Door de uitstekende transparantie is het eenvoudig om te zien wat er door de transparante slang wordt overgebracht en zijn blokkades snel op te merken.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Goed bestand tegen UV-stralen en de meeste chemicaliën. De transparante PVC slang heeft een zeer smalle buigradius. Eenvoudig te reinigen doordat de slang in- en uitwendig glad is.


Volle rol maten zijn: inwendige maat mm tot en met inwendige maat mm 1meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts