maandag 8 januari 2018

Betonnen schuttingpalen

Kwaliteit betonschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Zoek naar betonpalen schutting op de nieuwe KensaQ. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Wilt u uw schuting in de tuin maken van betonpalen? Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht.


Per betonpaal in wit grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan.

U kunt ook kiezen voor betonnen schuttingpalen met een sleuf. Schuttingpalen beton met sleuf. Hierbij heeft u geen bevestigingsmateriaal nodig, omdat het houten scherm eenvoudigweg in de sleuven geschoven kan worden. Hierdoor klemt het tussen beide palen.


Ook de schuttingpalen beton met sleuf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U bent van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken in onze inspirerende showtuin in Creil, aan de westkant van de Noordoostpolder. Naast beton schuttingen vindt u bij ons ook hekwerk, betonnen schuttingpalen , hagen, tuinhuizen en windschermen: wij kunnen u van een complete, onderhoudsarme tuin voorzien.


Betonnen schuttingpalen met sleuf.

U kunt met het grootste gemak schuttingplanken of houten tuinschermen tussen de sleuven vastzetten. Graaf nu met een schep het gat voor de eerste schuttingpaal. De diepte van het gat hangt af van de lengte van de paal. De schuttingpalen moeten ongeveer anderhalf keer zo lang zijn dan de schermen voor je schutting.


Bekijk alles met beton schutting! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Uit voorraad leverbaar, snel geleverd en scherp geprijsd!


Wij leveren alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van een schutting en leveren op locatie. Een betonnen schutting is bij ons binnen 1-weken op een gewenste adres in Nederland geleverd. Wij maken gebruik van kooiaap vrachtwagens die de schutting beton met een kleine heftruck bij je leveren.


Vooraf bespreken wij uiteraard of de afleverdatum schikt. Find betonpalen schutting vandaag! Bestel direct je schutting online!


Naast gedegen tuinadvies kunnen aangesloten vakmensen ook zorgen voor de uitvoering. De prijs hangt van veel factoren af die u op deze pagina kunt bekijken. Een complete schutting plaatsen was nog nooit zo eenvoudig dankzij de betonnen schuttingpalen met sleuf.


De betonnen schuttingpalen zijn voorzien van een gleuf (minimaal centimeter tot maximaal 2centimeter) waardoor je zowel de betonplaten als een houten scherm eenvoudig kunt bevestigen.

De betonpalen schutting kun je - na plaatsing - in een iedere RAL-kleur coaten voor een sublieme eindresultaat. Eenvoudig online bestellen. Het is ook mogelijk om beton met hout te combineren. Het gaat dan vaak om een afsluiting met een betonplaat onderaan, die de omheining beschermt tegen de vochtige gron en betonnen palen met gleuven.


Tussen deze betonnen palen worden dan tuinschermen uit hout geplaatst. De minimale dikte van een houten schuttingpaal is 88mm, hoe dikker de houten schuttingpaal hoe langer de levensduur. Betonpalen daarentegen gaan tegenwoordig een leven lang mee. De betere schuttingbedrijven geven daarom jaar garantie tegen betonrot. Heb je gekozen voor een composiet tuinscherm, dan passen hier de composiet of aluminium schutting palen het beste bij.


Bij de keuze voor een houten tuinscherm is de keuze breder. Je kan namelijk kiezen uit een zachthouten of hardhouten schutting paal, maar ook een betonnen paal zou bij sommige tuinschermen niet misstaan. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Daarbij zijn de betonnen schuttingpalen het begin van uw schutting. Hierna hebt u de keuze uit veel verschillende materiaalsoorten, zoals betonnen elementen, maar ook hout en gaas zouden de schutting kunnen vormen.


In de betonpalen zitten aan de onderzijde een sleuf voor betonnen onderplaat. De hout-beton schutting is samengesteld uit betonnen palen en onderplaten in combinatie met houten schermen. U kunt kiezen uit verschillende motieven en kleuren beton (antraciet, wit, crème).


De schermen zijn in de volgende houtsoorten verkrijgbaar: Grenen (geïmpregneerd), Douglas en Hardhout (hardhout).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts