maandag 15 januari 2018

Boeddha fontein

Hoge kwaliteit, alle prijsklassen. Primrose streeft altijd naar innovatie en verbetering van haar producten. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan!


Vanaf 1euro gratis verzending in NL.

Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Vind boeddha fontein als je nu zoekt. Fonteinen al vanaf € 3I. Top kwaliteit voor jarenlang plezier De boeddha fonteinen maken wij in eigen beheer in Yogyakarta Indonesië. U kunt uw tuin of balkon verfraaien met de originele boeddha tuinbeelden.


Met beelden van de Shoalin monnik, beelden van Ganesha en alles wat hier maar mee te maken heeft. Het water komt zowel uit de lotusbloem als bovenkant van de fontein.

Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit, met glasvezel versterkt, polyester en hierdoor geschikt om zowel binnen als buiten neer te zetten. Indien gewenst kan de lamp met houder ook worden we. BOEDDHA FONTEIN MEDITATIE EIGENSCHAPPEN. Plug and Play waterval als woondecoratie of als tuindecoratie.


Mooie LED verlichting verwerkt in de waterval. Deze lichtgewicht waterbron uit de STONE-Lite collectie is een eyecatcher in je tuin of interieur. Afmeting boeddha fontein. Gemaakt op java in indonesie in eigen beheer.


Persoonlijk geselecteerd Bekijk het aanbod! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De bal gaat draaien door het water dat uit de fontein omhoog komt. De glazen bal wordt verlicht met LED lampjes wat een schitterend lichtspel teweeg brengt.


Het pompje en de verlichting werkt op 2Volt. Altijd een leuk cadeau om te geven, maar natuurlijk ook om te krijgen.

Vervaardigd door Sweet Lake Company. Het spijt ons, het door u gezochte product is niet leverbaar, hieronder zijn een aantal gerelateerde producten. Met een waterornament zoals een fonteintje of waterval creëer je een bijzondere sfeer in je tuin.


Boeddha fontein met glazen bal. Je kan kiezen voor een waterornament met pompje of met waterreservoir. Ornamenten met pompje zijn speciaal voor vijvers gemaakt.


Ze pompen het water omhoog uit de vijver, wat vooral bij visvijvers handig. Van de zee tot aan onze waterornamenten, water heeft voor alle leeftijden een rustgevend effect. Of je nu een balkon hebt of een grote tuin, er is altijd ruimte voor één van onze waterornamenten. Een brede verscheidenheid aan boeddha fontein met licht-opties zijn voor u beschikbaar, zoals hars, glasvezel en steen. Ook kunt u kiezen uit boeddhisme, liefde en mascotte boeddha fontein met licht.


Met trots mogen wij zeggen dat wij op dit gebied een ware specialist zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts