dinsdag 30 januari 2018

Gardena classic snoeischaar

Gardena classic snoeischaar

Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer! Geurende rozen of toch haagrozen? Specialistisch advies nodig? Voor 22:besteld = morgen in huis. Gardena snoeischaar Classic 12.


De messen van de gebogen snoeikop zijn precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating. Door de aagepaste geometrie is de schaar geschikt voor zowel grote als kleine handen. De ergonomische handgrepen met zachte componenten zorgen voor goede grip en minder belasting op de polsen tijdens het snoeien. De snoeischaar heeft een gebogen bek met twee precisie geslepen messen. Waar is het artikel voor geschikt?


Met éénhandsvergrendeling om de snoeischaar veilig op te bergen. Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Daardoor is hij optimaal geschikt voor het knippen van bloemen, jonge scheuten en takken.


Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Dit betekent dat de snoeischaar perfect is voor het snoeien van vers en jong hout, maar door de twee verschillende openingen voor handmaten ook gebruikt kan worden door mensen met grote of kleine handen. Dankzij de ergonomisch gevormde handgrepen ligt de snoeischaar optimaal in de.


GARDENA Classic Snoeischaar. Takken van oudere struiken en plantjes zijn vaak extra stevig en stug. Dat geeft takken aan de onderkant extra grip, terwijl het bovenste mes takken grondig afsnijdt. De scharen lenen zich perfect voor het bijwerken en in vorm snoeien van hagen.


De Classic set is uitgerust met twee werkposities, voor een zuivere snit. Snoei planten en struiken met een scherpe snoeischaar Groot assortiment snoeischaren Online bekijken én direct. Je kunt er echter ook probleemloos draad mee knippen. Voor een andere snoeischaar bent u bij ons ook aan het juiste adres! Deze snoeischaar heeft een gebogen snijkop en precisiegeslepen bladen met antikleefcoating.


Met deze snoeischaar knip gemakkelijk takken met een maximale dikte van millimeter door. Ideaal om bloemen en jonge scheuten mee te snoeien. Hierdoor staat je struik er snel weer mooi bij. Door klanten beoordeeld met een 1. Door de ergonomisch gevormde comforthandgrepen ligt de snoeischaar comfortabel in de hand en verbeteren het comfort tijdens het knippen. Kenmerken comfortabele grip de snoeischaar ligt comfortabel in de hand door de soft grip elementen op het bovenste handvat.


Gardena classic snoeischaar

Niet iedereen heeft de krachtigste snoeischaar nodig. Voor een zeer gunstige prijs kan je direct aan de slag in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts