maandag 22 januari 2018

Krukje van steigerhout

De grootste collectie krukken. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Mooie stoelen voor elk interieur. Bestel nu met flinke korting! Geen verzendkosten vanaf €100.

Alles weer zo goed als vroeger. Verfraaien van uw huis met krukjes. Ruim assortiment online bestellen! De krukjes passen heel goed bij de eettafel, tuintafel of bij het bureau. Maar je kunt ze ook heel goed gebruiken als sidetable.


De steigerhouten krukjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Onbehandeld kun je dit meubel gerust buiten laten staan omdat steigerhout van nature weerbestendig is.

Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd hout, schroeven en een duidelijke bouwtekening. Zelf een krukje maken van steigerhout is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Het krukje is leuk te combineren met bijvoorbeeld een kloostertafel.


Dit krukje wordt ook vaak gebruikt als bijzettafel, of natuurlijk als. Stoere verouderde uitstraling. Levertijden op onze meubels is weken!


Uniek wit handgemaakt krukje van wit voorbehandeld steigerhout. Dit robuuste krukje staat prachtig in elk interieur of geef het een mooi plaatsje in de vensterbank! We hebben de krukjes in verschillende maten te koop. Of koop ze alle als set voor een voordeelprijs;-) Afmeting: ca.


Een nachtkastje of krukje maakt jouw slaapkamer helemaal compleet. Ook dit krukje van steigerhout met of zonder hartje wordt in mijn atelier, speciaal voor jou, op maat gemaakt. Het betreft derhalve altijd maatwerk.


Leuk steigerhouten krukje met of zonder hartje in de poten. Met mooi sierlijk gezaagde zijkanten en eventueel één of twee hartjes.

Krukje , bankje van gebruikt steigerhout. Deze krukjes zijn handgemaakt van origineel steigerhout uit de bouw. Er kunnen dan ook cementvlekken, noesten of beschadigingen inzitten.


Uiteraard zijn de krukjes goed geschuurd en splintervrij. Elk krukje is uniek met een eigen karakter. Kist van steigerhout met een deksel.


Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout. Steigerhout barkruk maken naar voorbeeld van de Praxis. Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken, doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal. Kies uit 3producten vanaf € 199.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kruk van steigerhout , krukje van steigerhout op maat gemaakt. Deze mooie kruk is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld superdekkende transparantie beits (aanbevolen).


Dit fraaie krukje van steigerhout is nu exclusief online te bestellen bij Gadero. U kunt ook u eigen model doorgeven, in alle denkbare maten verkrijgbaar. Stuur ons een mail en je krijgt binnen 24. Wil je zelf een steigerhouten krukje maken?


Het maken van een steigehouten krukje is niet moeilijk. Hieronder zal ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit zelf kunt maken. Een krukje van steigerhout kan hier echter gemakkelijk en vliegensvlug verandering in brengen.


Wanneer je merkt dat je vaak op je tenen moet staan om ergens bij te kunnen kan het dus handig zijn om dit soort situaties een steigerhouten krukje bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om een krukje van steigerhout te gebruiken als een zitplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts