dinsdag 9 januari 2018

Gardena classic dompelpomp 6000

Bestel Gardena Classic bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 199. Bekijk ons assortiment Gardena producten. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Is je kelder vol met water gelopen of je wasmachine overstroom de GARDENA dompelpomp zorgt ervoor. Of u wilt water afvoeren of overpompen. De 10m aansluitkabel maakt het mogelijk de pomp op vele plaatsen te gebruiken.


Dankzij de draaibare pootjes kunt u tot circa 1mm restwater wegpompen. Deze 2watt dompelpomp is ideaal voor het tot op millimeter ontwateren van schoon tot licht vervuild water met een maximale korrelgrootte van millimeter. Een groot voordeel van dit model is dat deze is is voorzien van een universele slangaansluiting.


De Gardena Classic dompelpomp is een handige, robuuste dompelpomp voor het ontwateren en het rond- en wegpompen van helder of vuil water. Door de draaibare poten kan de pomp nagenoeg droog pompen, tot een minimale restwaterhoeveelheid van millimeter. GARDENA biedt krachtige pompen voor zowel besproeiing, ontwateren en huishoudelijke watervoorziening.


Ontdek het complete assortiment, voor elke toepassing de beste pomp. Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Nadat de pomp zijn werk heeft gedaan is de grond zo goed als droog. Waar is het artikel voor geschikt?


Gardena classic dompelpomp 6000

Alle dompelpompen vind je op beslist. Dan is de Gardena Classic 4wellicht wat voor jou. Deze 2watt dompelpomp is ideaal voor het tot op slechts millimeter ontwateren van schoon tot licht vervuild water met een maximale korrelgrootte van millimeter. Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat.


Is uw kelder onder water gelopen of heeft u te maken met een leiding breuk? Dan kunt het water eenvoudig wegpompen met behulp van een dompelpomp. Deze machine pompt snel en betrouwbaar tot 7. De ingebouwde vlotterschakelaat laat de pomp automatisch in- en uitschakelen. Om oververhitting te voorkomen, is een thermische beveiliging ingebouwd. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.


Gardena classic dompelpomp 6000

Bijvoorbeeld water in de kelder of het washok. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Wil je vuil water wegpompen, dan kun daar niet zomaar iedere dompelpomp voor gebruiken.


De Dompelpomp van Gardena wordt automatisch in- en uitgeschakeld bij een bepaalde waterhoogte. Met de innovatieve aquasensor technologie is het mogelijk om de in- en uitschakelhoogte onafhankelijk van elkaar in te stellen. De inschakelhoogte begint al vanaf millimeter. De dompelpompen van Gardena zijn vlak zuigend tot millimeter.


Gardena classic dompelpomp 6000

Pompt droog tot mm waterhoogte. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld het leegpompen van zwembaden, vijvers, bassins en ruimtes met vervuild water en vuildeeltjes. Soms heb je water waar je het niet wilt hebben, bijvoorbeeld in de kelder of in het washok. De pomp kan maar liefst 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts