maandag 17 september 2018

Dakterras schutting

Koop nú Schuttingen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel direct je tuinscherm online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Re: schutting op een dakterras NaaJoost Becking, van Dakterras.


Op een dakterras mogen geen schuttingen worden geplaatst, een hekwerk moet een open karakter hebben ( transparantie is de norm) en mag niet hoger zijn dan 1. Met Red Cedar maakt u een lichtgewicht schutting op uw dakterras. Red Cedar hout is niet alleen zeer duurzaam, het weegt ook nog eens bijna niets. Dat is wel handig, want op een balkon of dakterras wilt u natuurlijk werken met lichte materialen.


Bovendien kent Red Cedar een hele fraaie vergrijzing. Op dakterras een schutting plaatsen. Na de storm op 18-1-‘is er bij mij aan de achterzijde van het dakterras een schutting uitgewaaid aan de straatkant.


Aan de linkerzijde van de schutting zitten ook scheuren in de palen waar hij aan vast is gemonteerd. Dit zal ook vervangen moeten worden. Staat een schutting , heg of andere erfafscheiding tussen uw tuin en die van de buren op de erfgrens? Dan is dit gezamenlijk eigendom. Ik wil een schutting plaatsen op mn dakterras.


Mijn idee is om palen in bloembakken te plaatsen en met cement vol te storten en daar dan de schutting tegenaan monteren. Heeft dit dan uiteindelijke genoeg gewicht dat het onmogelijk is dat het van het dak afwaait bij storm ofzo? De schutting moet meter hoog worden. Deze schutting bestaat uit hardhouten palen, bevestigingsmaterialen en de schutting zelf. Bekijk het bord Dakterras projecten van verhoevengsb, dat wordt gevolgd door 3mensen op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Dakterras, Schutting en. Kies uit 3producten vanaf € 199. Een tuin op je dakterras vereist speciale planten en inrichting, omdat er geen beschutting is. Maar dat hoeft niet te betekenen dat een dakterras een saaie boel is.


Een schutting vangt aardig wat wind dus een goede constructie is noodzakelijk. Wellicht kan je zijde aan een woningmuur verankeren en de andere zijde voorzien van een dubbele schoor? Daarmee maak je een stevige driehoeksconstructie. Lichtgewicht schutting op dakterras maken - gadero. Aluminium hekwerken voor uw balkon en dakterras.


Dakterras schutting

Erkende en ervaren vakmensen in ontwerp en techniek. Wij maken graag kennis met u! Er wordt gebruik gemaakt van kunststof, aluminium en glas. De aluminium delen zijn extra behandeld met een poedercoating en geven de schutting een door u gewenste uitstraling. Uw schutting is helemaal naar u wens in te delen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een combinatie in producten.


Maar een slim uitgekozen en geplaatste schutting kan een schutting wel degelijk je tuintje enorm goed. Het dakterras zou zonder toestemming van Y zijn aangelegd. Y voert aan dat dit een schending van zijn privacy oplevert en de schutting zou ook veel lichtinval in zijn tuin en terras ontnemen.


Dakterras schutting

Wat is de maximale hoogte van een schutting op een dakterras ? Heeft u een dakterras en wilt u daar een schutting op plaatsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts