donderdag 20 september 2018

Dcm gazonmest najaar

Vind dcm gazonmest als je nu zoekt. Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Kies uit producten vanaf € 10. Magnesium en ijzer zorgen voor een diepgroene kleur.


Wil je het gazon sterk de winter in laten gaan?

Direct werken met een langdurig effect! Want ook dan kunt u het gazon wel degelijk diepgroen. Een aangepaste bemesting in het najaar zorgt ervoor dat je gazon versterkt de winter ingaat en dat deze zijn diepgroene kleur behoudt. U bevindt zich op onze Belgische website.


Verrijkt met magnesium voor een blijvend diepgroene graskleur. Gazonmeststof voor de bemesting in het najaar. Planten kunnen niet worden.


Wanneer uw gazon in het voorjaar een stapje voor heeft, krijgen onkruid en mos minder kans om zich te ontwikkelen.

Daarnaast werken de meststoffen tegen mos. Door het magnesium en ijzer gehalte krijg je alsnog een diepgroene kleur in het gazon. Dus wil je er zeker van zijn dat je het gazon de juiste voeding geeft in het najaar ? Ideaal voor jonge, recent aangelegde gazons en als ondehoudsbemesting voor bestaande gazons.


Het grootste aanbod Meststof vind je bij MijnTuin. Zelfs tot diep in de winter, ja zeker, het is mogelijk. In de winter is uw gazon onderhevig aan extreme weersomstandigheden zoals vorst en veel neerslag. Een dichte grasmat in het najaar zorgt ervoor dat uw gazon goed de winter doorkomt.


Een mooi gazon is niet enkel voorbehouden aan de lente en de zomer. Altijd de laagste prijzen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Deze gazonmeststof is rijk aan kalium om het gazon tijdens de winter te versterken tegen vorst en betreding zodat het geen plaats laat voor mos.


NPK (Mg) 8-4-(3) met ijzer Fe. Inhoud: kg, genoeg voor 2m². Hebt u een vraag voor onze experten over een product of een probleem in uw tuin? Dit remt de mosvorming en geeft onkruid minder kans.


Deze aangepaste meststof heeft precies de juiste hoeveelheid stikstof en fosfor voor de wortelvorming. DCM bodemactivator - kg.

Hoog gehalte aan kalium voor een sterke grasmat, beter bestand tegen betreding, droogte en vorst. Najaarsgazonmest zorgt ervoor dat uw gazon zonder problemen de winter doorkomt. De meeste mensen stoppen in de zomer met het bemesten van hun gazon.


Door de mooie nazomers van de laatste jaren groeien de gazons echter door tot in november. Kwaliteit gazonmest voor de hoogste eisen. Net zoals dit bij mensen het geval is, hebben uw planten regelmatig een gezonde en evenwichtige voeding nodig om in topconditie te verkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts