woensdag 12 september 2018

Popnagels 6 mm

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Benieuwd wat de populairste producten zijn? De voordelen van het gebruik van popnagels zijn legio. Vrijwel alle materialen kunnen met popnagels worden verbonden.


De nagels zijn geschikt voor boorgaten van 4mm doorsnee en de schacht van de blindklinknagels is 6mm lang. Dit betekent dat de gezamenlijke dikte van de te verbinden delen minder dan 6mm moet meten. De GAMMA blindklinknagels, ook wel bekend onder de naam popnagels , zijn gemaakt van aluminium en daardoor weerbestendig.


Doordat de huls van de popnagel geheel gesloten is, ontstaat er een geheel waterdichte verbinding. Bij GAMMA vind je blindklinknagels en RVS popnagels in verschillende afmetingen. Maar u bent niet iemand die een vaste leverancier voor RVS popnagels heeft of u heeft geen grote aantallen RVS popnagels nodig maar slechts enkele stuks.


Popnagels 6 mm

Dan bent u op deze website aan het goede adres. Popnagels 3xmm per 1stuks Lees verder. Uw eigen magazijn heet RVSonline. Bestel MM gemakkelijk bij bol. Gratis verzending vanaf €20!


Doosje met aluminium popnagels van het merk Stanley. Deze popnagels hebben een diameter van mm , zijn 1mm hoog en hebben een grijpbereik van 1mm. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Popnagels 6 mm

De Skandia blindklinknagels 4xmm , ook wel popnagels genoem zorgen dat twee stukken plaatmateriaal, als deze maar aan één kant toegankelijk is, aan elkaar worden verbonden. Een blindklinknagel bestaat uit een metalen huls met of zonder kop en een stalen trekpen met een bolle kop, welke met behulp van een blindklinktang in de huls wordt getrokken. De lengte kan variëren van kort tot lang.


Ook kunnen ze voorzien zijn van extra grote kraag. Behalve popnagels met een nagelhuls van aluminium kan deze ook uit roestvast staal of monel bestaan. Voor het probleemloos onderling bevestigen van plaatmaterialen. Specificaties: ABCN: N Aantal: stuks Diameter: mm Gewicht verpakking: gram Grijpbereik: mm Hoogte: mm Maat: mm Merkinformatie:Waar koop ik Stanley popnagels ? Tenzij anders aangegeven luiden prijzen excl.


NML en VV artikelen kunnen niet na geleverd worden. Optimaal geschikt voor bevestiging van: non-ferrometaal, kunststof, licht bouwmateriaal, leer en stoffen. Zodoende verbindt dun metalen plaat materiaal aan elkaar door middel van popnagels. De popnagel tang van HBM is 5mm lang wat ervoor zorgt dat uw minder kracht hoeft te gebruiken voor het plaatsen van de popnagels. Uitgebreid assortiment blindklinknagels en klinkbouten voor industriële toepassingen.


CAD Files beschikbaar en meteen in uw mailbox. Yato popnagel aluminium ,x mm st. Zelfs de kleine doe-het-zelf-compressoren (doorgaans met liter ketel) volstaan, al draaien die dan wat vaker dan een compressor met groot buffervat.


Popnagels 6 mm

Monel popnagels zijn dusdanig edel dat het een goede combinatie is met zowel aluminium als met RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts