woensdag 19 september 2018

Takkenschaar felco

Takkenschaar felco

Takkenscharen van Felco beschikbaar. Morgen al in huis vanaf €79. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Haal vandaag nog die felco takkenscharen in huis.


Alles für dein Projekt: Mehr als 110. Geschäftskunden vertrauen bereits auf Contorion. Erledige deinen Einkauf vollständig, günstig und zügig bei einem einzigen Händler! De takkenschaar is geschikt voor takken tot een dikte van mm.


Betrouwbare lichtgewicht takkenschaar van het merk Felco. Voorzien van gekromde snijkop. Waarmee ik niet gezegd wil hebben dat felco en bahco geen goede snoeischaren hebben. Felco vind ik een iets betere kwaliteit dan Bahco.


Takkenschaar felco

En felco is trouwens vergelijkbaar met ARS, alleen zijn het de details in de snoeischaar die het verschil maken en dan kies ik voor ARS. Bovendien hangt het heel sterk af van welke type of welk materiaal. Een takkenschaar wordt gebruikt om dikke takken af te knippen. Door de lange stelen ontstaat een hefboom effect, waardoor dikkere takken afgeknipt kunnen worden zonder veel kracht te zetten. Telescopische takkenscharen zijn uitschuifbaar, zodat je hoger hangende takken kunt bereiken zonder ladder.


Nu voor: euro felco takkenschaar 210a-6 aluminium, 60cm. Felco takkenschaar 210a snoeischaar met een lengte van cm. Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden.


Zie voor meer informatie over welke gegevens de cookies bevatten. De takken schaar heeft een bovenmes en gegrofd ondermes in hoogwaardig gehard. FELCO takkenschaar Felco 230.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Specialistisch advies nodig? Snoeischaren online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. Felco produceert snoeischaren en snoeizagen. Daarom zijn er Felco snoeischaren voor mensen met grote handen, kleine handen en voor links handige en rechts handige mensen. Felco staat voor kwaliteit, maar messen worden in verloop van tijd nou eenmaal minder scherp. De Felco snoeischaar is een Zwitsers precisie-instrument.


Deze snoeischaren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn favoriet bij professionals. De eerste Felco snoeischaar werd ruim jaar geleden ontwikkeld. Sindsdien is de schaar vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Deze degelijke schaar beschikt over lichtgewicht aluminium handgrepen met antislip handvatten.


De gekromde snijkop zorgt voor het snoeigemak en een nauwkeurige duidelijke snede. Handen en polsen worden gespaard dankzij de schokdempers. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Wolf heeft eenvoudig en praktisch vormgegeven aluminium takkenscharen van zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor een dikte tot wel mm!


Voor zowel jong als zacht hout is een takkenschaar Wolf met papegaaienbek praktisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts