vrijdag 28 september 2018

Design bloempot binnen

Exclusieve collectie bloempotten. Dutz, Des Pots en Pols Potten. Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Ruim assortiment online bestellen! Onze design bloembakken zijn van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van hotels, kantoren, restaurants en natuurlijk tuin en terras.


Vanwege de originele ontwerpen en grote hoeveelheid aan kleuren zijn de plantenbakken van Designpotten. Ook zo dol op groen in huis? Laat jouw favoriete plantjes stralen in een mooie bloempot voor binnen. Op fonQ vind je een groot aanbod met talloze soorten en maten.


Pot luuk met de afmetingen dh20cm oker. Bij de stenen binnen - en buitenpotten van Floran staat tijdloos design en kwaliteit centraal! Uit onze collectie potterie.


Van het merk Floran, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie. Danish design is een populaire stroming binnen de verschillende interieurstijlen. De strakke lijnen, het gebruik van organische materialen en vormen en de eenvoud zijn erg in trek. Bovenstaande bloempot past goed binnen deze stijl. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten.


Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Seasons design bloempot binnen buitenpot.


Hoogwaardige design plantenbakken voor binnen en buiten van Artiplant. De plantenbakken serie Toga is vervaardigd uit een innovatieve mix van kunststof en ijzer poeder, in de kleuren aluminium en mat zwart. Geschikt voor gebruik binnen. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen!


Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Publiceer alles van boeken en brochures tot digitale magazines, e-books en meer. Ruime keuze tuinartikelen online. Of het nu gaat om een bloempot voor op de vensterbank of om een exemplaar voor buiten op het terras, met ons aanbod kun je alle kanten op.


Hout, kunststof, aardewerk en nepgraniet zijn de materialen die het vaakst gebruikt worden voor het maken van bloempotten. Uiteraard zijn ze er vervolgens nog in allerlei. Design bloempot Lines van Fleur Ami. Bloempotten voor binnen en buiten.


De vaas Inspiration Lines is vervaardigd uit een innovatieve mix van kunststof en ijzer poeder. De aluminium vaas heeft door het oxidatieproces een natuurlijke en stoere uitstraling. BLOEMPOTTEN VOOR BINNEN In deze categorie vind je alle bloempotten en bakken die speciaal geschikt zijn voor binnen. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent.


Design bloempot binnen

Je ontvangt ook de standaard fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij je dagen zichttermijn. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de plantenbak, dan dienen wij zonder moeite een claim in bij de fabrikant. In van de gevallen krijg je binnen no time een nieuwe bak toegestuurd. Ronde bloempotten zijn vaak de klassieke en traditionele vorm van een bloempot , maar er zijn ook originele ronde vormen met een eigentijds ontwerp.


Als puur design object staat een strak vormgegeven bloempot van mooi materiaal heel decoratief in de entree van een hotel of kantoor. Vervolgens heeft u nog keuze uit diverse modellen zoals ronde, ovalen, vierkante en nog vele andere soorten bloempotten. U kunt kiezen voor een fraai gekleurde bloempot maar ook voor een bloempot in een natuur- of aarde tint.


Design bloempot binnen

Bij Fleurdirect bieden wij potten aan van bekende merken zoals Elho, Capi, Artstone en Lechuza. Een bloempot kopen doe je bij designPOTshop. Overtuig jezelf door de snelle leveringen, uitstekende service en het uitgebreide assortiment! Het ronde, zachte, organische design van deze pot past. Door het gebruik van de houten kromme stammen dansen de potten bijna als je er bijvoorbeeld langs loopt.


Dit kunstzinnige design past heel goed in een moderne inrichting. Het design is een samenwerking van diverse ontwerpers zoals Sebastien Voerman en Emily Stonehouse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts