woensdag 19 september 2018

Speelgoed glijbaan

Wil je van je favoriete glijbaan glijden? Bekijk hier de beste glijbanen online. Shop direct online op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk verhuurbedrijven.

Kies uit producten vanaf € 390. Naast complete glijbanen zijn er ook aanbouwglijbanen. Een aanbouwglijbaan moet altijd bevestigd worden aan het platform van een speeltoestel. Je kunt daarmee water op het glijoppervlak sproeien, waardoor de glijbaan verandert in een waterglijbaan.


Of de glijbaan wordt het middelpunt van een spannend avontuur, waarbij de kids al glijdend een vijandelijk piratenschip proberen te enteren… Een glijbaan geeft de fantasie van uw kinderen echt vleugels. Bovendien rennen, klimmen en bewegen ze zonder tegenzin en met veel plezier. Kies voor een vaste glijbaan of een aanleunglijbaan.


Dan gebruiken ze de glijbaan een keer met z’n tweeën of gaan ze niet meer zitten maar liggend naar beneden.

Bij Recreatiespeelgoed wordt het kiezen van het juiste speeltoestel, speelgoed of bakfiets voor uw kinderdagverblijf, school, instelling kinderspel! Veel van ons speelgoed is gecertificeerd en voldoet het aan de veiligheidseisen. Voor de avontuurlijke jongens en meiden biedt onze webshop de keus voor een vrolijk gekleurd speelhuisje, klimrek, speeltoren of speeltoestel met daaraan een mooie glijbaan.


Uren lekker klimmen, klauteren en glijden met je vriendjes en vriendinnetjes. Bestel bijvoorbeeld voor een mooi, houten speelhuis met glijbaan. Deze speeltoestellen hebben al sinds jaar en dag een grote aantrekkingskracht op kinderen. Ook in een tijd waarin tablets en computers soms de dienst uit lijken te maken blijven glijbanen eenvoudig overeind.


Pinguïn Race track set - speelgoed pinguïns glijbaan (licht en geluid) 42CMDeze pinguins racen steeds over de glijbaan af en klimmen weer op. Met lichtjes en grappig muziekje. De glijbaan is speciaal gemaakt voor kinderen van tot jaar.


Zij kunnen eindeloos spelen met het speeltoestel. Wij twijfelden of een speelhuisje met glijbaan of een lossen glijbaan. Onze zoon vindt de glijbaan helemaal super, hij vraagt als eerste als we thuiskomen of hij op de glijbaan mag. Nieuw en tweedehands Buitenspeelgoed kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Een speelplaats binnen of buiten is dan ook veel completer wanneer er een glijbaan aanwezig is.


Hier ben je op het goede adres om een glijbaan te kopen! Er zijn glijbanen in verschillende maten verkrijgbaar.

Een eigen glijbaan in de tuin is een droom van veel kinderen. Recreatiespeelgoe van ontwerp tot realisatie. Wij denken graag met je mee. Kwiliteit voor de beste prijs.


Wij leveren losse en vaste glijbanen van de volgende merken: Houtplezier, Lars Laj, KBT. KBT: KBT is groot in het produceren en leveren van oa accessoires geschikt voor speeltoestellen. Glijbanen goedgekeurd voor openbaar gebruik. Je weet hoe het gaat als je met je kind bij een speeltuin bent waar ze een glijbaan hebben: daar moet gebruik van gemaakt worden! We hebben glijbanen van verschillende merken, in alle kleuren.


Zo verkopen wij voor de allerkleinsten de Little Tikes First Slide. Hartstikke leuk als jouw kleintje graag voor het eerst van de glijbaan wil. Ons assortiment klein speelgoed wordt, in België en Nederlan gratis verstuurd bij een orderbedrag van €5- of meer. Voor bestellingen onder dit bedrag berekenen we €verzendkosten. Bij verpakkingen met een grote afmeting zoals sjoelbakken en groot (buiten) speelgoed , die standaard niet via PostNL verstuurd kunnen worden, zullen extra kosten berekend worden.


Wij bieden een groot assortiment aan speelgoed voor jong en oud! Of het nu gaat om babyspeelgoed voor uw baby of peuter, om buitenspeelgoed als speelhuisjes en glijbanen of om sport speelgoed als tafeltennistafels, voetbaltafels en meer. Allerlei soorten speelgoed voor verschillende leeftijdscategoriëen koopt u op.


Al meer dan jaar staat Top Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Je kunt bij alle Top Toys winkels terecht voor de grootste collectie speelgoed. Naast een grote collectie merken verkoopt Top Toys een groot assortiment aan exclusieve speelgoed artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts