maandag 3 september 2018

Port zelande dagje zwemmen

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Wist jij dat je ook voor één dagje naar Center Parcs kan komen? Boek je ticket op dagjecenterparcs. Voor verblijfsgasten is de Aqua Mundo onbeperkt inbegrepen bij je verblijf, zelfs voor check-in en na check-out. Geniet een heerlijke massage in het Beauty Center! Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.


Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter), golfslagbad en Water Playhouse! Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo.


Port zelande dagje zwemmen

Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad. Op het terrein van Center Parcs staat het subtropisch zwembad genaamd Aqua Mundo. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden. U vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


Ga zwemmen , bowlen, lasergamen of doe samen iets actiefs! Niet alleen gasten van het bungalowpark, ook daggasten zijn van harte welkom om een dagje te komen spetteren, zwemmen en spelen in dit zwembad. Willen jullie graag een dagje zwemmen bij Center Parcs?


Port zelande dagje zwemmen

Wel even van te voren reserveren! Hier kun je rekening mee houden. Dit kun je uiteraard hier. Een dagje uit in Center Parcs. Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo!


Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen ? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Je hoeft niet heel ver te zoeken om het ideale feestje voor jouw kind te vinden. Het aanbod is zo gevarieerd dat er voor iedereen wel iets zit.


Een paradijs voor de watersportliefhebber. Port Zélande heeft het allemaal! Aqua Mundo de Eemhof in Zeewolde is een subtropisch zwembad voor jong en oud. Je kunt lekker ontspannen in het bubbelbad of meedeinen in het. Snelle stromingen, bochten, hobbels… Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan.


In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. De ideale locatie, ook voor een dagje uit in alle weersomstandigheden! Erg handig wanneer je een leuk dagje weg wilt met de kids, het hele gezin of met een paar vrienden. De zwembaden die zijn uitgelicht kunnen wij aanbevelen.


Port zelande dagje zwemmen

Deze hebben een goede service, veel variatie en zorgen voor een spetterende dag zonder zorgen. Zwembaden met glijbanen in Zeeland. Daarnaast zijn er veel stromingen, bochten, attracties en bijzonderheden waardoor de ervaring bij subtropische zwembaden nog gaver wordt.


Zwemmen wordt na verloop van tijd wat saai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts