vrijdag 28 september 2018

Moderne muur

Moderne muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Steeds meer bedrijven gebruiken kunst aan de muur om het bedrijf meer aanzien te geven en een fijne werksfeer te realiseren. Meestal zijn dat moderne wanddecoraties.


Dit doen zij om te laten zien dat ze een modern bedrijf zijn. Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.


Betaalbare Kunst en Wanddecoratie. Grote, unieke en betaalbare mooie kunst aan de Muur ? Op canvas, behang, acrylglas, en meer. Bepaal zelf de maat, tot meter breed. Bestel in stappen en plaats in winkelwagen. Vul hier de maten van jouw muur in om een selectie te maken.


Moderne muur

Dat je voor de rustieke en moderne look wilt gaan, betekent niet dat je meteen een gehele muur met hout moet betimmeren. Als je op een subtiele manier accenten wilt toevoegen, kan je voorbeeld kiezen voor een houten muur op de overloop of langs de trap. Zoek je een groot modern schilderij of leuke eigentijdse abstracte kunst voor aan de muur in je (nieuwe) huis of op kantoor? In de webshop van Canvas Fotokunst hebben wij een groot aanbod abstracte en moderne schilderijen in diverse stijlen en kleuren te koop. Zeer gevarieerde moderne schilderijen in allerlei maten en soorten.


Alle schilderijen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden, stuur ons dan een bericht met je wensen, je krijgt snel bericht! Online webshop en galerie abstracte en moderne schilderijen op Canvas doeken. Moderne schilderijen online.


Op basis van fotografie en beeldbewerking. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer.


Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. Onlangs pimpte ik de saaie muur in mijn hal op de bovenverdieping met een lijstenwand en riep jullie op ook een saaie muur in huis op te vrolijken. Zonder het boren van gaten!


De winnaar maak ik in deze post bekend. Schrijf de eerste review over dit product. Waar moet ik op letten bij het inrichten van een moderne woning?


Een modern huis inrichten houdt in dat er zo min mogelijk frutsels en franjes in het interieur voorkomen. Witte wanden zijn een absolute aanrader, maar een contrasterende muur kan zowel warmte bieden als een blikvanger zijn zonder van het moderne design af te wijken. Welke kleuren zijn geschikt voor een moderne woonkamer?


Monochrome kleuren zijn de meest populaire kleuren voor de moderne woonkamer, naast zwart en wit kunnen ook grijstinten worden ingezet voor het invullen van grote wandoppervlakken. Creëer contrast met decoraties in een felle kleur. Design lampen, moderne wand verlichting koop je bij Nostalux, dé winkel voor moderne verlichting voor binnen en buiten.


Nostalux heeft een grote en unieke collectie design buitenverlichting van hoge kwaliteit voor rondom uw huis en tuin. Prachtige moderne wand verlichting om de buitenwanden te verlichten. In plaats van de traditionele klassieke spiegels Viadurini biedt originele en moderne spiegels verticale wand ook groot in het bijzonder gewaardeerd door onze Italiaanse en Europese klanten. Denk aan grote wandobjecten of wandkleden, maar ook een letterbord of wandrekje is een mooie toevoeging aan een lege muur. Wij lichten drie mooie trends op het gebied van muurdecoratie uit!


Moderne muur

Trend 1: kies voor een groot wandobject. Deze muurdecoratie trend is niet meer weg te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts