woensdag 26 september 2018

Cycas palm kopen

Cycas palm kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Met de Cycas palm haalt u geschiedenis in huis. Omdat deze palm uit warmere streken komt, doet hij het voornamelijk goed als kamerplant. Maar een beetje vorst kan hij wel aan. Deze kamerplant verbruikt weinig water.


De wortels zijn gevoelig voor teveel water. Geef daarom pas water nadat de grond opgedroogt is. Deze woonplant heeft het liefste gemiddeld licht. Kunstplant Cycas Palm cm.


De cycas plant is familie van de palmvarens, de cycadales en komt oorspronkelijk uit japan. Deze cycas kunstplant heeft een natuur. Cycas revoluta is niet winterhar wij adviseren om de plant als kuipplant te gebruiken. Geef de Cycas tijdelijk meer water wanneer deze een nieuwe bladkrans aanmaakt.


Bovendien krijgt het blad van de cycas zijn mooie glans in het blad terug nadat deze een flinke sproeibeurt heeft gehad. Cycaspalm makkelijk verplaatsbaar wanneer de vorst intreedt. Het verwijdert namelijk stof en dofheid. Niet alleen in de huiskamer maar ook op balkon of terras komt de Cycas steeds vaker naar voren ook omdat de prijs flink gedaald is.


De plant schijnt dichterbij een conifeer te staan. In deze maat is de Mini Cycas de kleinste in dit soort die we verkopen. De veerachtige bladeren geven de plant een speels uiterlijk.


Raak de bladeren niet te vaak aan omdat je dan zult zien dat de bladeren bruin worden. Zet de mini Cycas op een lichte plaats. De van oorsprong Aziatische kamerplant staat qua afkomst dichtbij de zeer bekende conifeer.


Hij staat ook wel bekend als de Sagopalm. Elk jaar komen er nieuwe veren uit het midden van de plant. Maar liefst 2miljoen jaar geleden bestond deze plant al. Het is een stevige sterke plant.


Oorspronkelijk komt de plant uit Oost-Azie en op Java wordt de plant veelvuldig gekweekt vanwege het merg in de stam wat eetbaar is. Overal in de wereld zie je deze palm op pleinen, in patio's en in kantoorgebouwen. Deze palmvaren kan wel honderd jaar oud worden.


De cycaspalm is niet winterhar de grotere exemplaren zijn wel redelijk bestand tegen vorst. Zeer geschikt als kuipplant en ook zeker als kamerplant. Zolang het niet vriest gedeit deze prachtige palm goed in de tuin. Zorg echter wel voor een pot rond de kluit, zodat hij met de winter binnengehaald kan worden.


Cycas palm kopen

Maar in tegenstelling tot de varens, worden deze bladeren na verloop van tijd hard en puntig. Een goede bescherming dus! De kunstplant heeft meerdere stammen en harde kunststof bladeren die aanvoelen als echte Cycas bladeren. De Varenpalm of Cycas kopen bij Fleurdirect.


Creëer een tropische sfeer binnens- of buitenshuis met deze bijzondere Cycas King Sago palmbomen! De prachtige planten staan super stijlvol in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer, tuin of balkon en geven jouw interieur of exterieur een fris groen accent. Je bestelt een set van twee of vier palmen nu al vanaf €295!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts