maandag 1 juli 2019

Regenton eikenhout

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Regentonnen van alle merken op beslist. Zoek naar eiken hout op de nieuwe KensaQ. Grote houten regentonnen : praktisch, waterbesparend en decoratief.


Met de grote houten regentonnen van Rondomton komt uw tuin nóg beter tot zijn recht. Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 2liter en zijn uitermate geschikt als regenton.

Prijslijst eikenhout 2liter wijnvat € 9wijnvat met deksel en handvat € 11wijnvat me. Kunststof regenton eikenhout merk Roto van 1liter. Een unieke regenton gebaseerd op een whiskey eiken houten vat maar dan van kunststof.


Een orgineel wijnvat met een dichte deksel Deze zeer complete set kunnen wij netjes bij u bezorgen met eigen transport, door het hoge gewicht kunnen deze eiken houten vaten niet per koerier worden verzonden. De verzendkosten bedragen € 2- inclusief BTW. Daarnaast ziet deze regenton er ontzettend mooi uit en zal het de sfeer in de tuin verhogen.


Let op: de geleverde regenton kan afwijken qua kleur, aangezien het gebruikte vaten zijn. Op de tweede foto staat dat er een gat in de regenton zit, dit is niet het geval. Deze kun je, waar nodig, zelf in de regenton boren.

Voorzien van een los deksel met handvat en een kr. U sluit hem eenvoudig aan op uw houten regenton en op een bestaande afvoerpijp. Water vanuit de regenpijp kan dan uw regenton instromen en bij een teveel aan water loopt het automatisch weer via de regenpijp de ton uit.


Koop uw houten regenton bij Waterton. Bij ons vindt u verschillende soorten houten regentonnen. Ook daarvoor kunt u bij onze webshop terecht. Om uw houten regenton met een kraan uit te rusten kunt u een gat boren of een regenton met geïntegreerde aansluiting bestellen.


Daarnaast hebben wij diverse gieters, dompelpompen en tuinslangen om uw tuinbewatering geheel naar eigen inzicht te organiseren. Alle regentonnen vind je op beslist. Waterpompen voor beregening- systemen en div. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Bestel simpel en snel jouw regentonnen.


Als u een regenton gebruikt, spaart u al snel duizenden liters per jaar. Een regenton is goed voor het milieu en past in een duurzaam waterbeleid. Veel water nodig voor de planten? In deze regenton kan 3liter!


Met losse deksel en handgreep. Robuuste eikenhouten regenton met een inhoud van 2liter. U kunt het water via het deksel uit dit vat halen.

Let op: onze wijnvaten zijn gerecyclede producten en kunnen er qua kleur of aantal stalen ringen wat anders uitzien als op de getoonde. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Door zijn “nieuwe look” heeft dit wijnvat een chique uitstraling wat absoluut de bedoeling mag zijn. Het grote voordeel van deze regenton is zijn hoogte. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Doordat de regenton meter hoog is, kan de ton op beperkte oppervlakte (Ø72cm) 5liter water opslaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts