woensdag 28 januari 2015

Actisan chloortabletten

Actisan chloortabletten

Chloortabletten voor zwembad én jaccuzzi shop je eenvoudig op beslist. Interline Mini tabs gr chloortabletten desinfectie middel voor zwembadwater. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Deze werkzame stof is zeer stabiel en geeft daardoor zeer voorspelbare en betrouwbare desinfectieresultaten.


De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerkingstijd (min. minuten) nat blijven. Resistentievorming is daardoor niet mogelijk. Deze chloortabletten zijn niet alleen te gebruiken in de veehouderij, maar ook andere toepassingsgebieden: Apparatuur en materialen die, al dan niet, in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen.


Melkwinningsapparatuur op de boerderij. Algemeen en universeel desinfectiemiddel. De chloortabletten kun je toevoegen aan het zwembadwater m. Doordat het tablet in contact staat met je water komt het chloor vrij.


Uitsluitend werkzame stof. Het kan toegepast worden in bijvoorbeeld de voedingsmiddelensector, gezondheidszorg en diersector. Chloor chloortabletten worden gebruikt voor de continu dosering van uw zwembadwater. Deze Aqua Easy chloortabletten worden in de skimmer of chloordrijver geplaatst.


De tablet bevat actief chloor. De werkzame stof is zeer stabiel en geeft daardoor zeer voorspelbare en betrouwbare desinfectieresultaten. CHLOORTABLETTEN ACTISAN 300ST. De verschillen in chloortabletten kunt u hieronder.


Actisan chloortabletten

Om uw vogelverblijf schoon te houden staat hier alles wat u nodig heeft. Zoals zeep en andere schoonmaakmiddelen voor een grondige desinfectie van het hele verblijf. Actisan chloortabletten 3st. Ook wordt het middel gebruikt ter bestrijding van micro-organismen in zwemwater van therapeutische baden en privé-zwembaden. Het middel is geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken,apparatuur,gebruiksvoorwerpen en.


Werkzame stof Natriumdichloorisocyanuraat gehalte: inhoud 3tabletten a gram. Voor de juiste werking dient u het oppervlakte te reinigen van zichtbare vervuiling. Deel hier uw ervaring met dit product.


Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Dit artikel is op voorraad. Uw Schoonmaakgroothandel Specialist!


Professionele schoonmaakartikelen Reinigingsmiddelen Schoonmaakmachines Glazenwas. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Werking Het middel is een verbinding van chloor en cyanuurzuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts