maandag 19 januari 2015

Pinnen tegen duiven

Pinnen tegen duiven

Bekijk nu de laagste prijs voor Duifje. De ideale oplossing om ongewenste bezoekers te weren. Deze latten met afweerpinnen zijn ideaal om oppervlakken te beschermen tegen duiven of andere ongewenste dieren.


Met één tube lijm bedekt u een lengte van circa tien meter duivenpinnen. De lijm is gemakkelijk aan te brengen met een lijmpistool, wat net als duivenpinnen kopen mogelijk is in onze webwinkel. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de voorgeboorde schroefgaten aan de onderzijde van de strips met pinnen tegen duiven. Als de duiven op het dak zitten, kunnen er kunststof pinnen aan de dakranden of dakgoten worden bevestigd.


Deze pinnen zitten vast aan een ijzeren stripje. Dit stripje moet op een schone ondergrond worden gelijmd. Door de pinnen zullen de duiven niet kunnen landen. Ook te gebruiken tegen nestvorming.


Naast pinnen die naar buiten staan, staan er ook twee rijen pinnen in het midden, zodat duiven buitenste pinnen niet naar buiten kunnen drukken en alsnog nest kunnen maken. Als het akoestische signaal dat door het apparaat wordt gegenereer constant zou zijn, zou de duif kunnen wennen aan het geluid. Maar de Stop Bird PRO produceert een frequentiemodulatie die verhindert dat de duif zich gaat wennen. Onze klanten gebruiken Stop Bird Pro al meerdere jaren en hebben nog steeds hetzelfde resultaat.


Deze stroken met afweerpinnen zijn ideaal om oppervlakken te beschermen tegen duiven , katten of andere ongewenste dieren. De meest gebruikte methode om te duiven te verjagen is het plaatsen van stalen duivenpinnen. Een vogelverjager maakt een geluid waar duiven (en vaak ook andere vogels) niet van houden. Als gevolg van de pinnen zijn de duiven ook niet in staat om op die plek een nest te bouwen.


Duiven verjagen met geluid. Ze houden namelijk niet van harde en bedreigende geluiden. De draden zijn van roestvrijstaal, en elke draad wordt gebogen in verschillende richtingen.


De duiven prikken zich aan de draad en kunnen niet meer gaan zitten. De strips zijn centimeter lang en eenvoudig op te plaatsen. Met deze duivenpinnen weert u vogels eenvoudig van gebouwen, balkon, dakgoten etc.


Pinnen tegen duiven

U kunt bij ons duivenpinnen kopen die zeer eenvoudig te monteren zijn in elke dakgoot, zonder dat er beschadigingen ontstaan. Dit type pinnen heeft immers een handig kliksysteem, wat boren, schroeven of lijmen onnodig maakt. Alles tegen duiven is te koop bij dakenshop. STRIPS of PINNEN tegen duiven , meeuwen, spreeuwen, kraaien,.


BALLON, VALK, UIL tegen duiven , spreeuwen,. Dat klinkt gek, maar duiven hebben een hekel aan sterke en pittige kruiden. Strooi ruimschoots peper op je balkon en de duivenoverlast neemt direct af. Werken deze tips tegen duiven allemaal niet?


Tot goedkoper via kiesproduct. Yoycestalen pinnen had de vorige bewoonster op mijn balkon. Vogelstixx vogelwering is de ideale oplossing tegen vogeloverlast. Een veel gebruikt product zijn de duivenpinnen. Het product staat ook wel bekend als duivenwering of vogelpinnen.


Werkt prima tegen duiven , maar niet tegen kraaien of eksters. Naast pinnen die dwars op de strip staan, staan er ook in de lengterichting pinnen , zodat duiven de eerste pinnen niet naar buiten kunnen drukken en alsnog een nest kunnen maken. Info over anti duiven pinnen. Resultaten van zoekmachines! Dit zijn duivenpinnen van de hoogte kwaliteit tegen een scherpe prijs.


De vogels zullen wegblijven als u deze pinnen op uw dakgoot of muur bevestigd. De onderlinge afstand tussen de pinnen mag niet groter zijn dan mm! Daarnaast moet het geheel natuurlijk jaren bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden. Met de Vogel-stiXX bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct ! De pinnen moeten stevig in het kunststof zijn verankerd. Helaas is het weinig effectief om duiven te verjagen.


De duiven zullen na het verjagen snel weer terugkeren en opnieuw overlast veroorzaken. Een manier om de overlast tegen te gaan is door de duiven te vangen. Er zitten veren en een stapel montageplaatjes in de verpakking waarvan ik voor een standaard balkon maar de helft nodig ha dus heb nog een reserve setje ook.


De duiven durven inderdaad niet meer te landen op de railing en vliegen weg, maar eerlijk is eerlijk er zit wel eens een moedige duif tussen die eroverheen vliegt en nog op je balkon land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts