maandag 19 januari 2015

Tuinkas piccolo

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vente-Unique: tevreden klanten. De Piccolo tuinkas van ACD heeft een stevig aluminium frame en fundering van kokerprofielen. Hippe mensen kunnen met de hippe kleurtjes zo creatief zijn als ze zelf. De ACD Piccolo serie bestaat uit andere maten, dat zijn de ACD Piccolo P(159x148cm) en de Piccolo P(159x298cm).


Offerte aanvragen Franco thuis geleverd indien u vooruit. Frame bestaat uit aluminium profielen welke worden bevestigd met RVS bouten en moeren. Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze. Materiaal - aluminium frame - mm tuinbouwglas: wanden helder glas, dak gehamerd glas - schuifdeur laag – dakraam Optie.


Ruime keuze aan blokhutten en kassen. Kom langs in onze showroom! De grootste collectie tuinkassen hier! Voordelige tuinkas van ACD. Ideaal voor stadstuintjes of daken.


Tuinkas piccolo

Kenmerken - aluminium frame, standaard in aluminium kleur - mm tuinbouwglas: wanden helder glas, dak gehamerd glas - schuifdeur laag – dakraam - inclusief funderingsprofiel in aluminium. Prestige Piccolo in veiligheidsglas. De kas is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en bevat mm dik veiligheidsglas.


Op zoek naar de perfecte tuinkas voor in de tuin,. Snelle levering bij deblokhut de goedkoopste tuinkassen en kweekkassen specialist op het internet. Ons aanbod tuinkassen bestaat uit kwaliteitsmerken en ieder type tuinkas heeft zijn eigen kenmerken.


Tuinkas piccolo

Zo is de ene tuinkas meer geschikt voor het kweken van planten en de ander tuinkas voor het telen van groente en fruit. Naast uw doel is de keuze voor tuinkassen kopen afhankelijk van de ruimte en de ligging van uw tuin. ACD kassen: Kas, tuinkas , kweekkas, tunnelkas. Bekijk het grootste online assortiment tuinkassen bij Tuinkasspecialist.


De plantjes in de tuinkas hebben tijdens de lente en zomer nood aan bescherming tegen te fel zonlicht en te hoge temperaturen. De schaduwdoeken kunnen ook gebruikt worden als bescherming tegen de vorst. Een tuinkas in losse delen heb je natuurlijk niks aan. Het werd hoog tijd dat deze opgebouwd ging worden en een mooi plekje zou krijgen in de tuin!


Tuinkas piccolo

Deze heeft jaar in de tuin van mijn ouders gestaan en mij heel erg geholpen met moestuinieren. De Piccolo is de kleinste telg uit het ACD-gamma van ACD Presige tuinkassen ! De piccolo heeft een aluminium frame. Het dak is in gehamerd glas en het heeft een zelfdragende aluminiumfundering met ankers. De kas wordt standaard geleverd in een zelfbouwpakket.


De tuinkassen worden gemaakt in zowel tuinglas en veiligheidsglas en zijn er natuurlijk in diverse afmetingen en modellen. ACD Tuinkas Piccolo (P03) - Aluminium - m² - 2x 1x 221. Als u eenmaal een tuinkas heeft, raakt u verslaafd aan het zaaien en stekken en kunt u het hele jaar door genieten van het heerlijke resultaat! Maar niet enkel door hun kleur trekken ze de aandacht, ze zijn ook uitermate veilig! Deze kweekkassen bestaan namelijk uit 4mm veiligheidsglas.


ACD biedt de RETRO tuinkassen aan in twee groottes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts