vrijdag 30 januari 2015

Schuren met overkapping

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven.


Schuren met overkapping

Overkappingen voor tuin of terras. Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen. Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave.


Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping , houten tuinhuizen, houten schuren , houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Met ons jonge en enthousiaste team bouwen we elk uniek ontwerp om tot een robuust en stijlvol houten bijgebouw.


Dat doen we snel en efficiënt. Een product opleveren bij een klant waar zij helemaal tevreden mee zijn is ons doel! Of het nu gaat om een nieuwe schuur, schutting, overkapping of meubels, het product krijgt 1 onze aandacht. Ook projecten op maat zijn voor ons geen probleem, en gaan we graag mee aan. Aanbod houten schuren met overkapping.


Hieronder vindt u ons volledige aanbod aan houten schuren met overkappingen. Door op één van de schuren te klikken, ziet u de schuur met alle bijbehorende specificaties. Uiteraard maken wij de houten schuur volledig naar uw wensen, dus krijgt u uiteindelijk een houten schuur met overkapping op maat. Wij leveren alleen maar maatwerk en bouwen iedere schuur met overkapping op maat.


Schuren met overkapping

Bekijk de mogelijkheden en onze reeds gerealiseerde schuren met overkapping en laat u verrassen! Wat kost een schuur met overkapping ? Wat ook mogelijk is, is een schuur te bouwen in dezelfde stijl als de overkapping. Tegelhandel Boer levert ook losse deuren en ramen voor in het gedeelte van de schuur. U kunt als richtprijs ca € 22per m² aanhouden als het een combinatie is van schuur met overkapping. Voor alleen een overkapping kunt u € 16per m² aanhouden.


Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Wij hebben een ruim assortiment met overkappingen in alle soorten en maten, bij sommige modellen kunt u nog zijwanden toevoegen aan uw overkapping. Zoek naar overkapping op maat op de nieuwe KensaQ.


Schuren met overkapping

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Inclusief bij deze design overkapping.


Wij als Geldersche Houtbouw kunnen voor u de perfecte houten tuinschuur leveren. Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Al jaar ontwerpt, zaagt en bouwt Pieter van Vliet uit Friesland exclusieve schuren , stallen, overkappingen, kapschuren en priëlen door heel Nederland en België. Wij ontwerpen en realiseren houten bijgebouwen, tuinhuizen, carports, overkappingen, kapschuren en landelijke schuren in landelijke stijl.


Bekijk hier onze goedkope houten tuinschuur met overkapping. De houten schuren wordt helemaal naar wens op maat gemaakt voor u. Een overkapping en of schuur wordt door ons op maat gemaakt. Zie hier onder een paar voorbeelden. NOESK bouwt houten schuren met veel passie en vakmanschap.


Dat zorgt ervoor dat uw houten schuur niet zomaar een schuur wordt. Door jarenlange ervaring met houtbouw weten wij als geen ander voor iedere wens en elk probleem een praktische oplossing te bedenken. Een houten schuur van NOESK springt er op alle fronten uit. Tuincentrum Werkhoven is een landelijk gelegen tuincentrum met een authentiek karakter.


De kwaliteit van onze producten en de aandacht voor de klant staan bij ons. U wilt een houten schuur op maat laten maken? Houthandel van Gelder heeft een eigen werkplaats en vakbekwame medewerkers. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk leveren zoals maatwerk houten schuren. Speciale wensen en afmetingen zijn hierdoor mogelijk.


Ook kunnen wij voor u een schuur met veranda of overkapping op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts