woensdag 28 januari 2015

Stickers tegen vliegen

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Decoratieve stickers met insecticide voor een effectieve bestrijding van vliegen in de woning.


Insecticide zonder verdamping.

Een heel seizoen zonder vliegen : sticker is werkzaam voor een volledig seizoen (tot maanden afhankelijk van de ernst van de vliegenplaag). De vliegen sterven kort na het eten van de lokstof. Elke sticker werkt maanden lang. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Bestrijdt (kleinere) vliegen effectief met deze decoratieve raamstickers van Aeroxon. Deze stickers brengt u aan in de hoeken van ramen waar vliegen zich vaak bevinden. Ze blijven kort plakken op sticker en gaan daarna dood door de werkzame stof die op hun komt.

De stickers zijn geurloos en de giftige stof verdampt niet in de ruimte. De Green Protect Raamsticker tegen vliegen vangen vliegen zonder gebruik te maken van insecticiden. Makkelijk te plaatsen en te verwijderen. De werkingsduur is ongeveer maanden, de set bevat stuks.


Verwijder de smalle, rode beschermsticker van de val 2. Tijdens de bevestiging alleen de niet behandelde rand van de sticker aanraken. Minstens één sticker per raam gebruiken (één sticker per ruimte van vierkante meter). Vensterstickers tegen vliegen - set van stuks. Speciaal met die gedachte zijn deze anti- vliegen raamstickers ontwikkeld.


De sticker is voorzien van een zonnebloem-motief en kan heel gemakkelijk op het raam worden bevestigd. Daarna de beschermfolie van de plakzijde verwijderen en klaar. Werkt ook heel goed tegen vliegen. Je plakt een soort klittenband in het raamkozijn, daarna gaat de doek ertegenaan (goedkoopste manier).


Bij de tuindeur hebben we inmiddels een hordeur. De drievoudige werking van deze gazonmeststof bestaat uit een onkruidbestrijding, een indirecte werking tegen mos en een langdurige gazonvoeding.

De contactherbiciden zorgen voor een doeltreffende aanpak van onkruiden. Vliegen trekken vaak naar de hoeken van ramen. HGX spray tegen muggen en vliegen spray 4ml. Muggen en vliegen zijn een bron van irritatie. Sluit de deuren en ramen van het te behandelen vertrek.


Bus goed schudden voor gebruik. Op deze manier hoeft u zelf niet actief de insecten te bestrijden. Handig als u moeilijk ter been bent of non-stop vliegen wilt laten vangen terwijl u aan het werk bent.


Voor de behandeling van een bepaald vertrek kan een anti-insecten spray uitkomst bieden. Dit kan handig zijn als u op zoek bent naar een middel tegen muggen in de slaapkamer. Bijzonder effectief tegen vliegen. Vapona raamhoeksticker tegen vliegen passen discreet in de hoeken van uw ramen. De doeltreffende klassieker!


Is inbegrepen vel met stickers. Hoewel kruidnagels de vliegen niet doden, zal de geur ze wel wegjagen. Voor deze truc steek je ongeveer twintig tot dertig hele kruidnagels in een appel of iets dergelijks en leg je die in een gebied waar je huisvliegen wilt afweren.


Niet alleen zal het de vliegen afstoten, je hebt ook een aangename luchtverfrisser voor in je huis. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts