dinsdag 13 januari 2015

Felco takkenschaar

Voordelig besteld en snel in huis! Gardena, Wolf Garten, Bahco, enz. Takkenscharen van Felco beschikbaar. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Bespaar nu met GigaGunstig!


Felco takkenschaar

Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Zie voor meer informatie over welke gegevens de cookies bevatten. Door zijn aluminium handvaten is de takkenschaar licht van gewicht. Het bovenmes en ondermes zijn van hoge kwaliteit gehard staal en zorgen voor de duidelijke en nauwkeurige snede.


De gekromde snijkop zorgt voor het eenvoudiger snoeien van de takken. De takken schaar heeft een bovenmes en gegrofd ondermes in hoogwaardig gehard. Felco takkenschaar 210a snoeischaar met een lengte van cm. Nu voor: euro felco takkenschaar 210a-6 aluminium, 60cm.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Het boven en het geschroefde ondermes zijn uit hoogwaardig gehard staal vervaardigd en zorgen voor een nauwkeurige en duidelijke snede. Felco produceert snoeischaren en snoeizagen.


Daarom zijn er Felco snoeischaren voor mensen met grote handen, kleine handen en voor links handige en rechts handige mensen. Felco staat voor kwaliteit, maar messen worden in verloop van tijd nou eenmaal minder scherp. Wolf heeft eenvoudig en praktisch vormgegeven aluminium takkenscharen van zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor een dikte tot wel mm! Voor zowel jong als zacht hout is een takkenschaar Wolf met papegaaienbek praktisch. Waarmee ik niet gezegd wil hebben dat felco en bahco geen goede snoeischaren hebben.


Felco vind ik een iets betere kwaliteit dan Bahco. En felco is trouwens vergelijkbaar met ARS, alleen zijn het de details in de snoeischaar die het verschil maken en dan kies ik voor ARS. Bovendien hangt het heel sterk af van welke type of welk materiaal. Morgen al in huis vanaf €79.


Deze degelijke schaar beschikt over lichtgewicht aluminium handgrepen met antislip handvatten. Handen en polsen worden gespaard dankzij de schokdempers. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. FELCO takkenschaar Felco 230.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Betrouwbare lichtgewicht takkenschaar van het merk Felco. De takkenschaar is geschikt voor takken tot een dikte van mm. Voorzien van gekromde snijkop. Een takkenschaar wordt gebruikt om dikke takken af te knippen.


Door de lange stelen ontstaat een hefboom effect, waardoor dikkere takken afgeknipt kunnen worden zonder veel kracht te zetten. Telescopische takkenscharen zijn uitschuifbaar, zodat je hoger hangende takken kunt bereiken zonder ladder. Deze snoeischaren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn favoriet bij professionals. De Felco snoeischaar is een Zwitsers precisie-instrument.


De eerste Felco snoeischaar werd ruim jaar geleden ontwikkeld. Sindsdien is de schaar vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Wanneer u een takkenschaar kopen wilt die u gebruiken kunt voor het wegknippen van jonge scheuten en takken dan is een papegaaienbek takkenschaar aan te raden. Dan kunt u beter kiezen voor de aambeeld takkenschaar.


Vind wolf garten onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts