vrijdag 9 januari 2015

Tafel steigerhout maken

Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Tafel XL van steigerhout , doe het zelf bouwtekening. Bouwtekeningen om tafels van steigerhout te maken.


Stappenplan met de zaaglijst voor steigerplanken en alle verbindingslatten. Met een mooie, grote tuintafel van steigerhout heb je genoeg plaats voor familie en vrienden om bijvoorbeeld samen buiten te eten in de zomer. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden? Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel.


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel , tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Een tafel van steigerhout. Oersterk en bestand tegen weer en wind.


In de bouwmarkt zijn niet alleen brede steigerhouten planken te koop, maar ook smallere ‘verbindingslatten’ van steigerhout. Dat maakt de klus een stuk eenvoudiger. Als je alle stappen doorlopen hebt, ben je klaar! Je hebt nu je eigen steigerhout tafel Kim gemaakt!


Tafel steigerhout maken

Je kunt de tafel zowel binnen als buiten plaatsen. Wil je de tafel helemaal naar je eigen smaak maken ? Dan kun je ook de tafel pimpen door middel van een likje verf of andere decoratie! Kijk voor inspiratie op onze inspiratiepagina! Deze tafel is gemakkelijk om te zelf te maken , ook voor beginnende doe het zelvers.


Tevens staat de hoeveelheid materialen weergegeven, er zijn namelijk materialen waarvan je meer dan exemplaar nodig hebt. Hierboven een zelfgemaakte tuintafel met tafelpoten en omlijsting van steigerhout en planken van het tafelblad die uit een oude pallet gemaakt zijn. De stoere, robuuste uitstraling van een steigerhouten tafel is een aanwinst voor het interieur.


Steigerplanken met schragen. Koop nú Tafels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Je kan de keuze maken om het steigerhout te behandelen met een white- grey- of black-wash, als je liever geen kleurtje hebt maar wel een bescherming, dan kun je er ook voor kiezen om de tafel te behandelen met een impregneer behandeling, hierdoor is de tafel vuil en waterafstotend. Het hout is makkelijk bewerkbaar en hierdoor kun je er eenvoudig mooie en unieke meubelen mee maken , die voor binnen én buiten geschikt zijn. Ben je op zoek naar steigerhout , dan merk je al snel dat je kunt kiezen uit verschillende soorten planken. Doe-Het-Zelf bouwpakket tafel bestaande uit een blad van oud of nieuw steigerhout hier kan een keuze uit worden gemaakt en een onderstel van steigerbuizen op maat gezaagd en steigerbuis koppelingen.


Tafel steigerhout maken

Zo werken onze meubelmakers dag in, dag uit, aan het maken van een breed scala aan industriële meubels: van robuuste tuinmeubelen tot op maat gemaakte tv-meubelen, van barmeubelen tot prachtige steigerhouten eettafels. Met een coating kun je het hout goed beschermen tegen vuil en vocht. De tafel kan voor binnen of buiten worden gebruikt.


Natuurlijk kun je een tafel kant-en-klaar kopen. Maar je kunt hem ook gemakkelijk zelf maken. Robuuste tuintafel van steigerhout. Op de foto staat deze tafel binnen, maar ook in de tuin staat deze prachtige houten tafel natuurlijk goed.


Hoewel deze tafel hartstikke stevig is, is het maken ervan een klusje dat zo is geklaard. Gebruik de tafel daarom slim om met de tafel een sfeervol geheel te creëren! Bent u van plan om uw bartafel van steigerhout in een grote ruimte te plaatsen? Dan is een blok-model prachtig om de ruimte mee aan te kleden.


Dit model komt namelijk het beste tot zijn recht wanneer er genoeg ruimte om de tafel vrij is. Vandaar dat u zich de komende jaren zeker niet druk hoeft te maken over uw steigerhouten eettafel. Wij maken steigerhouten eettafels binnen een kort tijdbestek en een goede kwaliteit. Ook maken wij de steigerhouten tafels naar de maten die u bij ons doorgeeft. Voordelen van een zelfgemaakte tafel van steigerhout.


Hieronder hebben de voordelen bij het maken van een steigerhouten tafel zelf maken op een rij gezet: Je bent goedkoper uit: het is vaak veel voordeliger om zelf te gaan klussen, dan wanneer je meubels kant en klaar koopt. De steigerhouten bankjes passen volledig onder de tafel en ook aan de kop kan je nog mensen kwijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts