donderdag 15 januari 2015

Aluminium pasjeshouder blokker

Voor 22:uur bestel is morgen al in huis! Aluminium Pasjeshouder Met Lederen Afwerking - RFID-Blocking BruinJe geld en pasjes moeten goed opgeborgen worden zodat je ze altijd bij de hand hebt. Met een aluminium pasjeshouder komt daar verandering in.


Hier kun je iedere pas of card overzichtelijk kwijt, zodat je ze ten alle tijden snel kunt vinden. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de meest belangrijke kaarten in je aluminium wallet te doen, zodat je hierdoor als het ware een frisse start kunt maken. In de hoes kun je briefgel visitekaartjes en vier extra pasjes opbergen. De kern van de Mini Wallet bestaat uit een aluminium Cardprotector welke pasjes.


Aluminium RFID Pasjeshouder. Blokker Verkopen via blokker. Met de aluminium rfid pasjeshouder zijn niet alleen je pasjes veilig en goed opgeborgen, maar ook je briefgeld.


Aluminium pasjeshouder blokker

Deze pasjeshouder kan je namelijk ook open slaan om veilig je briefgeld op te bergen. Bij ons kan je een pasjeshouder kopen met de welbekende RFID bescherming en natuurlijk in alle gewenste kleuren leverbaar. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Bescherm oa uw rijbewijs, parkeerkaarten, creditcards en bankpasjes met deze Ultra lichte aluminium. Pasjeshouders zijn er in verschillende groottes waarbij je tot wel 1pasjes kunt bewaren.


Aluminium pasjeshouder blokker

Sommige creditcardhouders bieden ook nog plek voor briefgeld. Maak een keuze uit jouw favoriete kleur en materiaal voor de perfecte pasjeshouder. Mode accessoires – pasjeshouder blokker. Marskramer, blokker , action of een andere huishoudwinkel.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen. Dé creditcardhouder specialist! Wie weet waar je een kwalitatief goede aluminium pasjeshouder kan kopen?


Info over pasjeshouder aluminium. Ik heb er maximaal een euro of voor over. De RFID Cardprotector is niet alleen veilig maar heeft ook nog eens een mooi design. De Cardprotector biedt plaats aan voldoende pasjes. Met de pal onderaan de pasjeshouder schuift u eenvoudig de pasjes uit de aluminium behuizing.


Vergelijk een ruim assortiment mode accessoires van de meest trendy shops vol goedkope aanbiedingen Bestel direct online! De aluminium creditcardhouder is momenteel zeer populair, maar ook de leren pasjeshouders zijn ideaal in gebruik. Door het dunne design van de pasjeshouder is deze ideaal om mee te nemen. Hij paste gemakkelijk in de binnenzak van je jasje. Er zijn pasjeshouders van aluminium waar je je kaarten simpel in de pasjeshouder kunt steken.


Dit zijn de aluminium pasjeshouders van Thin King en Wagner of Switzerland. Ook zijn er aluminium pasjeshouders in de vorm van een aluminium case. Alle modellen hebben als basis de metalen Secrid Cardprotector en kenmerken zich door een hoge kwaliteit en gemak. Secrid heeft zich echt in pasjeshouders portemonnees gespecialiseerd. Hoe groot moet jouw pasjeshouder zijn?


Oké, we hebben het gehad over de pasjeshouders voor mannen en vrouwen, RFID bescherming en de merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts