donderdag 29 januari 2015

Steenwijk zwembad

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Klik op de Menu-balk voor alle items op onze website. In ons zwembad werken we conform.


Je kunt je hier volop vermaken in het uitgebreide recreatiebad met een spiksplinternieuwe, interactieve meter glijbaan, de GoH20. Deze tocht gaat over 2kilometer door de gemeente Steenwijkerland in de Kop van Overijssel. Net als de Elfstedentocht is de Overijsselse Merentocht een schaatstocht.


De meest volledige site met ruim 66. Naast het zwemmen en poloën wordt er jaarlijks tal van activiteiten georganiseerd zoals een kampeerweeken meerdaagse toernooien, familiedag enzovoorts. Het is overzichtelijk ingericht, zodat je kind zich snel veilig en vertrouwd voelt.


Het bad loopt langzaam af van ondiep naar diep. Ideaal om stapsgewijs je kind te leren zwemmen. En alles is heerlijk warm! Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. In vergelijking met andere soorten zwembaden heeft een bouwkundig zwembad het voordeel, dat volledige vrijheid van afmeting, diepte, trap en vorm mogelijk is.


Een bouwkundig zwembad is geschikt voor binnen en buiten. Bovendien kunnen we een bouwkundig bad met folie bekleden of afwerken met tegels of mozaïek. We gaan feestend het nieuwe jaar in met onze Nieuwjaarsdisco op zaterdagavond januari! Zwembad De Waterwyck, Gagelsweg 25.


Steenwijk zwembad

Residence de Eese beschikt over een verwarmd buitenzwembad voor onze gasten. U kunt na het zwemmen gebruik maken van de prachtige zonneweide. Voor de kleintjes is er een verwarmd peuterba welke voor de veiligheid volledig afgeschermd is van het grote zwembad. Openbaar zwembad en sporthal.


Nu mag iedereen ronddwalen door het schitterende interieur, versierd met schilderingen, enorme schouwen en gebrandschilderde ramen. Natuurlijk kunt u naast de beautybehandelingen die u krijgt, gebruik maken van ons zwembad , luxe whirlpool (badkleding verplicht), sauna en stoombad (evt. met badkleding). Een mooie manier om helemaal te genieten, te ontspannen en geheel tot rust te komen. Aquajoggen, aquagym en nog veel. We staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en combinatie s van het klimpark, minigolfbaan, zwembad en restaurant.


Ook Nationaal Park Weerribben-Wieden is niet ver van de camping vandaan. Een gebied waar het in alle opzichten goed vertoeven is met tal van recreatieve en toeristische mogelijkheden zoals fietsen, wandelen en varen. Steenwijk , Giethoorn en Wolvega zijn plaatsen in de omgeving. Je kunt meedoen aan een blackmintontoernooi in de sporthal en aquarobics, snorkelen, parcoursen en balspelen in het zwembad. Inloop is zaterdag oktober vanaf 24.


Al jaren een sportief begrip in Steenwijk. Tevens is er een gedeelte waar voor een heerlijk stoombad of graden warm kruidenbubbelbad genomen kan worden. Sportschool en zwemschool. Overdekt zwembad De Steense in Wolvega is onderdeel van sportcomplex De Steense met twee sporthallen en een sportcafé met zicht op het zwembad. Het zwembad heeft een 25-meterba een kleuterba een glijbaan, kleding- en opbergkluisjes en een luie trap.


Steenwijk zwembad

Ook is het zwembad aangepast voor mensen met een handicap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts