maandag 26 januari 2015

Duinrell schoolreis

Boek Jouw Perfect Buitenvakantie. Bekijk Deze Camping In De Buurt. We hebben meer dan attracties voor kleuters, onder- en bovenbouw. Hieronder vind je onze schoolreis -mogelijkheden en praktische informatie zodat je goed voorbereid op schoolreis kunt.


Geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Alternatieven Wat we wel hebben zijn de onderstaande willekeurige schoolreis alternatieven. Er is nog geen gezelschapstype geselecteerd. Om onze site zo goed mogelijk aan uw wensen aan te passen.


Er is veel te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Een schoolreis vol spanning en sensatie. Het was een jaar met vele terugblikken en daarin speelden schoolreisjes een belangrijke rol. Kleintjes willen met de juf of meester in o. Duinrell De leukste schooldag van het jaar!


Duinrell schoolreis

Kikkerachtbaan, terwijl de grotere kinderen o. Falcon, of om het hardst racen van de Rodelbaan. Zet deze maar vast in je agenda! Het weer was ons gunstig gezind en we kunnen terugkijken om een mooie dag. Een complete schoolreis : zo geregeld bij Connexxion Tours. Vroeg vertrekken met nog slaperige, maar toch uitgelaten gezichten.


We zijn er bijna’ zingen terwijl de bus nog maar op de helft van de reis is. Gillen in de achtbaan en lachen om de rare kunsten van de apen. Wij zijn hier naartoe geweest op schoolreis met de klas van mijn zoon en ik kan niet anders zeggen dat alles op en top geregeld was.


Ik was er zelf nog nooit eerder geweest dus voor mij was het ook een verrassing. Kijk daar gaan ze, met de bus vol op weg, juichende basisschool kinderen, instagrammende middelbare scholieren en bijna ontspannen kijkende leraren en begeleiders. Op weg naar pretpark of museum, voor schoolreis van een dag of zelfs voor een werkweek op kamp.


Nationaal Schoolreis Magazine en de website schoolreis. Ga voor een schoolreisje in een attractiepark! Tijdens de schoolreis is de schoolreislunch een heerlijke verrassing. Met ruim attracties voor onder- en bovenbouw.


Duinrell schoolreis

Even geen bruine boterham, maar patat met mayo, kipnuggets, een pakje drinken en een waterijsje. Nemen de kinderen zelf een lunchpakketje mee? Maak een spetterende afdaling in de Splash of zwier door de lucht in de Aqua Swing. Deze maand ontvangen alle deelnemende scholen een certificaat met het door de school opgehaalde bedrag en een presentje als dank voor de inzet.


De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoolreizen organiseren. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning voor de schoolreis naar een attractiepark. Wij helpen u, naast het verhuren van de schoolreis bus, ook graag bij de invulling van de dag. Wat hebben we een topdag gehad.


Bak Reizen hanteert zeer aantrekkelijke tarieven voor het huren van een schoolreis bus. Meerdere schoolreis -bussen huren? Ook dat is geen enkel probleem. Zie hieronder ook de foto’s. Bij deze alvast wat handige informatie over deze heugelijke dag.


We verzamelen om 8:in de eigen klas. De kinderen houden hun jas aan. De hulpouders die meegaan op schoolreis kunnen ook om 8:mee de klas in of even op de gang wachten.


Woensdag september is het zover!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts