dinsdag 27 januari 2015

Simpele tuinontwerpen

Kwaliteit voor de beste prijs. Stap nu zorgeloos over met nummerbehoud. In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Ruime keuze tuinartikelen online. Smartdraw – simpel en met een grote bibliotheek van planten en bomen.


Ben je op zoek naar een tuinontwerp programma die niet 3D is maar gewoon lekker plat? Het programma heeft makkelijke standaard templates en biedt voldoende mogelijkheden voor een mooie klassieke tuintekening of ontwerp voor je balkon of geveltuin. Onze tuinontwerpen gaan daarom ook verder dan alleen een tekening en bevatten veel meer waardevolle informatie. De plannen die wij presenteren dienen als een complete handleiding voor het eindresultaat. Ik wil je met deze informatie laten zien dat het maken van een tuinontwerp niet iets is wat je ‘zomaar even doet’.


Tijdens mijn studie Tuin- en Landschapsinrichting heb ik met veel tekenpakketten gewerkt. D TUIN Designer is mijn absolute favoriet, omdat je in heel korte tijd de mooiste 3D visualisaties voor tuinontwerpen kunt maken. De bibliotheek zit boordevol bestratingen, beplantingen, schuttingen, verlichting en zelfs tuinhuisjes. Je kunt online inloggen en hoeft geen programma eerst te downloaden voordat je kunt beginnen met ontwerpen.


Simpele tuinontwerpen

Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. Onze tuinontwerp -tekentool kunt u gebruiken op uw gewone PC of laptop, maar ook op uw tablet zonder dat u daarvoor een aparte app hoeft te installeren. U kunt uw tuinontwerp tussentijds opslaan. U hoeft het design dus niet per se in één keer af te maken: simpelweg even bewaren en u kunt de volgende keer weer aan het tuinontwerp doorwerken.


Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Zie je deze tuin, dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee. Het programma is niet heel eenvoudig, maar je kunt hier wel het meest betrouwbare tuinontwerp mee maken.


Daarnaast kun je met SketchUp je ontwerp direct met iedereen delen en om commentaar vragen. Zo bespaar je direct flink wat kosten. Hiervoor gebruik je 3d tuinontwerp software online. Ook kun je jouw ontwerp voorleggen aan een tuinarchitect en vragen om een aantal tips.


Of vraag iemand in je woonplaats die volgens jou een heel mooie tuin heeft om feedback op jouw ontwerp. Een professioneel ontwerper kan met een simpele metamorfose van de tuin een groot effect bereiken. Kleine aanpassingen in het ontwerp geven een nieuw beeld. De simpele tegels en het gebruik van zand versterken deze indruk. Het meest simpele antwoord wat ik kan geven is natuurlijk dat het te maken heeft.


Simpele tuinontwerpen

Als je dat niet hebt en je laat een tuinontwerp maken die je fantastisch vind. Vaak is het slechts één simpele kabel rondom. Tuinontwerp vlondertuin met natuurvijver.


Het hergebruik van een bestaand professioneel tuinontwerp is een handige ‘sluiproute’ voor een nóg sneller resultaat. Snel een offerte voor uw droomtuin. Het mooie van onze 3D tuinontwerp -software is dat het gekoppeld is aan onze eigen bibliotheek met alle artikelen die u kunt gebruiken om uw tuin op te bouwen en te verfraaien.


Simpele tuinontwerpen

Tekenjetuin is een tuinontwerp dienst van Nederlandse bodem. De basisplattegronden waarbij objecten in 2D van bovenaf worden weergegeven zijn gratis. Om objecten in 3D weer te geven moet een klein bedrag van rond de euro betaald worden. Maar tegenwoordig kan iedereen zelf zijn tuin in 3D ontwerpen op de computer. Dit zijn vaak simpele en gebruiksvriendelijke programma’s die je de gelegenheid geven om verschillende tuinontwerpen op te stellen zonder dat je ook maar een schep in je tuin hebt gezet.


Het is heel simpel op tekenjetuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts