maandag 12 januari 2015

Bouwpakket veldschuur

Een veldschuur is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die extra ruimte onder dak nodig hebben. In samenwerking met diverse partners wordt er voor u een compleet nieuwe veldschuur ontworpen en gebouwd met de beste materialen. Wij kunnen samen met u uw veldschuur ontwerpen en de vergunningen verzorgen.


U heeft dus geen architect of bouwadviesbureau nodig! Huisman Gemert biedt ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket.

De prijs van een bouwpakket ligt ongeveer procent lager dan wanneer wij voor u monteren. Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur, garage of veranda. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt!


Kapschuur, Veldschuur , Carport, Overkapping, Veranda! Nu mooie aanbieding showmodel, bel of mail ons! Onze sfeervolle degelijke houten schuren staan door heel nederland!


Het bouwpakket van deze eiken veldschuur is opgebouwd uit drie vakken, met een kapconstructie van spanten met gordingen en een nok, waarop de sporen aansluiten.

De hoofdconstructie is met traditionele pen-en-gat verbindingen gemaakt. Voor een betaalbaar en op maat gemaakte bouwpakket voor uw houten schuur moet u bij Goedkopeschuur. Wij hebben een ruim aanbod aan gemakkelijk te monteren schuren, tuinhuisjes en garages in blank vurenhout of geïmpregneerd hout. In onze webshop kunt u de maten van het door u gekozen model aanpassen.


Veldschuren worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Onze snelle service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is voor veel particulieren en bedrijven aanleiding om voor een veldschuur van Houtstaal te kiezen. Wat de functie van uw veld- of kapschuur ook mag zijn, MIEDEMAbouw levert altijd maatwerk. Dit kan in de vorm van een kant-en-klaar bouwpakket of een geheel ontzorgd bouwtraject waarin wij alles van bouwaanvraag tot oplevering voor u regelen.


Bij voorkeur wordt de staalconstructie verzinkt uitgevoerd. In en rondom De Veldschuur in het natuurgebied “Olde Maten” is altijd wat te doen! U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en genieten van een stuk ongerepte natuur. Uw veldschuur kan gemaakt worden van douglas of eikenhout, daarnaast kunt zelf de gewenste afmetingen doorgeven.


Zowel in de hoogte als breedte kan de veldschuur volledig op maat worden aangeleverd door de exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink. Bovenstaande maatvoering is bovenzijde dakpakket en buitenwerks wanden. Vanaf 1m² wordt alles naar wens voor u berekend en geproduceer dit is slechts een greep uit de mogelijkheden!


Standaard worden deze modellen geheel open geleverd zonder wanden.

Uitterdijk bouwt in geheel Nederland! Alle kapschuren worden geleverd als bouwpakket en voorzien van een gedetaileerde bouwtekening. Brengt het monteren van de kapschuur onverhoopt problemen met zich mee, bekijk dan de montagevideo’s of neem telefonisch contact op. Tegen een meerprijs kunt u de montage ook uitbesteden aan onze deskundige medewerkers. We leveren u een compleet bouwpakket inclusief alle verbindingen, toognagels, houtworm bestrijdingsmiddel, ribben en planken voor dichte wanden, dakbeschot etc.


Het basispakket wordt als bouwpakket geleverd. Overkapping kapschuur modulair, afm. Douglas hout, tegen meerprijs te impregneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts