donderdag 15 januari 2015

Intexzwembaden

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Kies uit 1producten vanaf € 20. Dan ben je bij Top-zwembadshop.


Intex is al jaren de marktleider op het gebied van opblaaszwembaden en opzetzwembaden. Een eigen zwembad in de tuin is een droom voor velen.

En u hoeft daarvoor helemaal niet diep in de buidel te tasten! Intex zwembaden staan al jaren voor top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De buitenste lagen van de sterke 3-laags zwembadfolie is gemaakt van flexibel PVC en de middelste laag van versterkt polyester.


Webshop met alle Intex artikelen. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Ben jij ook toe aan een frisse duik? Voor de allerkleinsten zijn er babyzwembaden van Intex.

Hierdoor kan ook het jongste familielid genieten van wat verkoeling. Intex biedt daarnaast kinderzwembaden aan die ideaal zijn voor jonge kinderen en kleinere tuinen. Iedereen kan dan ook een betaalbare zwembad in eigen tuin neerzetten. Zo houdt u niet alleen vuil buiten de deur, óók blijft het zwemwater beter op temperatuur. Meer geluksmomentjes buiten!


De intex zwembaden zijn opbouw zwembaden die heel eenvoudig te plaatsen zijn zonder enig technisch vernuft. Op warme zomerdagen kan je het zwembad binnen het uur al beginnen vullen! Naar duurzaamheid toe is het wel beter jouw zwembad in de winter binnen te halen. Van alle opzetzwembaden worden deze modellen ook het meest verkocht. Deze modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en binnen een uur klaar om te vullen met water.


Het metalen frame zorgt ervoor dat het zwembad altijd stabiel staat. Op zoek naar een opzetzwembad? Intex is wereldwijd al jarenlang de marktleider op het gebied van opzetzwembaden en daardoor erg vertrouwd. Grootste aanbod zwembaden van Nederland!


Intex , Bestway en Inbouw Alles is mogelijk! Elke werkdag deskundig advies Alles op voorraad! Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze actuele aanbiedingen, koopzondagen, speciale acties en dergelijke.


Zodra deze een wand raakt draait de robot een andere kant op, waardoor deze zichzelf door het zwembad beweegt.

Het nadeel van deze robot is dat deze enkel de bodem van het zwembad schoonmaakt. Snel en vanaf 2- gratis verzonden! Bekijk ons assortiment zwembaden , onze zwembad aanbieding en bestel je zwembad online!


Het zwembad wordt bij jou thuis afgeleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts