vrijdag 8 januari 2016

Powerplus pow0350

Webshop met Europees Keurmerk. Showroom direct aan de A-7. Snelle levering uit voorraad. Deze waterstofzuiger is verkrijgbaar bij: Bol. Alternatieve waterstofzuigers.


Powerplus pow0350

Voor de prijs doet hij het ook helemaal niet verkeer maar voor krap twee tientjes meer heb je een heel wat beter apparaat, een apparaat wat in ieder geval beter zuigt. Nat of droog, zuigen of blazen, deze alleszuiger met roestvrije stalen tank is perfect voor de klus. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).


Het product bestaat uit stofzuigerzakken. Ze hebben een inhoud van liter. De stofzuigerzakken zijn 2x 3mm. De tank is gemaakt van RVS. Watt stofzuiger met stofzakken en veel accessoires.


Maar het is ook te gebruiken voor het opzuigen van vloeistoffen, dus voor nat reinigen. De alleszuiger heeft een stofzak waardoor het legen gemakkelijk en minder stoffig is. Dan heb je de zak niet nodig.


Ideaal wanneer je stof ergens wil wegblazen waar je opzetstuk niet tussen past. Ze vangen elk makkelijk liter vuil en stof op. Afmetingen stofzak: 2x 3mm. Deze krachtige PowerPlus Aszuiger POWX3leent zich uitstekend voor het schoonzuigen van je open haar de barbecue of het verwijderen van zaagsel en puindeeltjes. Dankzij de grote tankinhoud van liter hoef je de opvangbak niet constant te legen.


Powerplus pow0350

Varo is one of Europe’s leading companies in worldwide distribution of power tools, garden equipment, hand tools and accessories. Its own brands Powerplus and. De zakken hebben ieder een inhoud van liter.


Deze stofzuigerzakken hebben een inhoud van liter en zijn 20x32cm groot. Coolblue: alles voor een glimlach. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.


Zabráňte náhodnému uvedeniu do činnosti. De container heeft een maximale capaciteit van liter en wordt gebruikt met een stofzak. Hij is ideaal voor het reinigen van ondergronden zoals tapijten of een harde vloer. De snoerlengte bedraagt meter.


Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Deze pagina toont u informatie over deze promotie. Onderaan vindt u meer promoties over Elektrische Werktuigen of van het merk Powerplus. Alle Bedienungsanleitungen auf ManualsCat.


Powerplus pow0350

Schaltfläche Selektieren Sie Ihre Sprache können Sie auswählen in welcher Sprache Sie die Bedienungsanleitung ansehen möchten. POW se totiž vyznačuje speciálním sacím mechanismem, který zvládne jak suché, tak i mokré vysávání, velkým objemem nádrže na odpad a vysokým sacím výkonem. Před nastartováním nástroje odstraňte veškeré stavěcí klíny a klíče.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts