maandag 18 januari 2016

Overkapping fietsen voortuin

Wij bouwen uw Fietsenhok op Maat. Bekijk Snel de mogelijkheden op onze website! Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Groot assortiment Overkappingen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Anders is het mogelijk om een afdak te bouwen, waar je je fietsen tegen de muur, tegen elkaar aan zet. Denk er ook aan, dat wanneer je overkapping lang uitsteekt (als je bijvoorbeeld meer dan twee fietsen wil plaatsen), je deze zal moeten ondersteunen met palen. Een vrijstaande fietsoverkapping is dan een ideale uitkomst. U kunt de gewenste spullen alsnog droog stallen en beschermen tegen regen, hagel en takken.


Een overkapping voor fietsen moet degelijk zijn, maar mag er natuurlijk ook fraai uitzien. Bij ProVelo heeft u genoeg keuze uit onder andere stalen en houten modellen die hier zeker aan voldoen. Er zit zelfs een dakgoot op.


Overkapping fietsen voortuin

De overkapping is aan alle kanten dicht,behalve aan de voorkant. We hebben ook het dak regendicht gemaakt met speciaal tape,waar teer opzit. De tuin zit hier zowiezo op slot,en nu helemaal natuurlijk. Mogelijkheden om fietsen te beschermen tegen regen en vuil door middel van een overkapping of stalling.


Nederveen Tuinen kan deze voor u naar eigen wens realiseren. Gemeenten kunnen natuurlijk altijd meer toestaan dan de Woningwet voorschrijft. Zo heeft de gemeente Den Haag al enkele jaren als beleid dat wanneer men geen achtertuin heeft, men een berging in de voortuin mag bouwen als deze niet hoger is dan één meter. Hiervoor moet men wel eerst een bouwvergunning aanvragen. Onze ventilerende fietsenbergingen hebben een lage maatvoering.


Hierdoor is het niet storend als de fietsenberging in de voortuin of aan de straatkant geplaatst wordt. Staan er even geen fietsen in de berging? Dan is een fietsenberging een ideale plek om (tijdelijk) tuinspullen of containers te stallen. Carport of overkapping zelf bouwen. Als de keuze valt op het zelf bouwen is het belangrijk om te bepalen wat voor een overkapping je wilt bouwen.


Mooi aanbouw afdak in massief grenenhout. Een maatwerk veranda - overkapping , is een van de specialiteiten van Tuinmani. De diepte van de tuin is circa 2cm.


De achterwand is dient dan tevens als afscheiding met het buurperceel. In de bijlagen een foto van de voortuin met locatie. De mooiste Overkappingen vind je op beslist. Een fietsen hok of fietsen berging in uw voortuin kan een goede investering zijn wanneer.


Deze stevige houten overkapping is een handige, overdekte tuinstructuur die ideaal is voor het bewaren van allerlei tuinspullen, zoals brandhout, groot tuingereedschap of tuinmeubels, of andere spullen die u graag buiten wilt opbergen, zoals fietsen. De duurzame overkapping is gemaakt van FSC-gecertificeer geïmpregneerd grenenhout, wat. Onze fietsbergingen zijn geheel overdekt en eventueel af te sluiten. De fietsbergingen zijn ook uitermate geschikt voor kleinere tuinen omdat ze compacter zijn dan een blokhut.


Overkapping fietsen voortuin

Maar u kunt ook kiezen voor een houten overkapping om een groot aantal fietsen onder te plaatsen. Daar wil ik dus iets leuks van maken, nieuwe tegels, border, en ik was van plan ook een fietsenrekje te nemen. Nu staan de fietsen op het paadje maar dat is niet heel handig. Een fietsenberging van ProVelo van staal of hout is zeer geschikt voor in de voortuin , zo hoeft u nooit meer om te lopen voor uw fiets, dankzij een mooie en handige fietsberging in uw voortuin met eventueel uw huisnummer erin geponst of als sticker erop, hij kan zelfs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden!


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. In steeds meer voortuinen zie je tegenwoordig houten fietsen bergingen of fietsenhokken.


Vooral in de stad kiezen steeds meer mensen ervoor om een deel van de voortuin op te offeren om de fietsen netjes en droog te kunnen stallen en eventueel voorzien van een slot om diefstal tegen te gaan. Leverbaar in een breedte van en van meter. Degelijke stalen profielen, de kap afgewekt met slagvast transparant polycarbonaat. De profielen van de fietsoverkapping verzinkt of gepoedercoat. Transparante en zeer elegante fietsoverkapping.


Nu moet ik weer een zeil over de fietsen plaatsen of ik kan een oude caravan op de oprit plaatsen en daar de fietsen in zetten maar dan is een overkapping veel netter lijkt mij. Hoe kan ik erachter komen wie er gebeld heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts