donderdag 28 januari 2016

Studio 20 tuinmeubelen

Studio 20 tuinmeubelen

Kies uit producten vanaf € 8901. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! De grootste collectie tuinmeubels vind je hier! Meubels tegen lage prijzen.


Ons uitgangsmateriaal is Natuursteen (Graniet) en Beton. Studio levert een eigen lijn met exclusieve tafels. Wij importeren graniet vanuit de hele wereld voor de Europese markt.


Het materiaal wordt op basis van kwaliteit en uiterlijk voor onze collectie geselecteerd. De hoofdmaterialen die worden gebruikt bij het maken van de tuintafels zijn natuursteen en beton. De materialen worden geselecteerd op basis van kwaliteit en uitstraling omdat dit de belangrijke elementen zijn van tuinmeubelen. Daarnaast is de vormgeving van belang. Deze ronde tuintafel model Jutland van Studiois een mooie natuurstenen tuintafel.


Deze praktische tafel is goed met veel verschillende tuinstoelen te combineren door de diverse steensoorten. Gratis en snelle levering. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van materialen die zijn geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. Kom deze tafel bekijken in onze showroom. Het natuursteen is afkomstig vanuit de hele wereld en wordt door ons geïmporteerd voor de Europese markt.


Dit bedrijf levert exclusieve tafels, die grootendeels van Natuursteen (Graniet) en beton gemaakt zijn. Het graniet importeren ze vanuit de hele wereld. Alles uit voorraad leverbaar! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan.


Studio 20 tuinmeubelen

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinmeubelen. Meer geluksmomentjes buiten! U zoekt een kwalitatieve natuurstenen eettafel waar u ontzettend lang plezier van heeft. Wij bieden enkel meubilair van de hoogste kwaliteit. De frames van RVS, staal of beton zorgen voor een solide basis en daarmee ook een strakke en robuuste uitstraling.


Materiaal en design Natuursteen als graniet staat garant voor. Het onderstel is gemaakt van staal. Dit staal heeft een goede poedercoating ondergaan. Dit blad lijkt te zweven op het onderstel.


Studio 20 tuinmeubelen

De combinatie van het granieten tafelblad en het stalen onderstel maken hem een lust voor het oog. Zet er een paar leuke stoelen onder en creëer je eigen eethoek. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Voss granieten tuintafel (240cm) met teak onderstel.


Aan deze tafel staan Alora dining chairs met all weather kussens. Wij leveren onder andere de merken 4Seasons , SenS en Beach7. Van loungeset tot tuinbank, je vindt het bij wehkamp. Bekijk het volledige aanbod tuinmeubelen en bestel!


Klik op onderstaande link en vraag een offerte aan. Bellen = sneller, u kunt ons altijd bereiken op een van onderstaande nummers. Neem vrijblijvend contact op bij interesse!


Natuurlijk, zal je zeggen, want ze staan bekend om hun adembenemende tuintafels in natuursteen. Verdere artikelen van STUDIO Klanten kochten ook Klanten bekeken ook. Deze tafel is geschikt voor personen.


Het tafelblad is van massief graniet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts