maandag 25 januari 2016

Hangstoel bal

De grootste collectie hangstoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Een hangstoel biedt een comfortabele plek om te relaxen, zonder veel ruimte in te nemen. Er zijn talloze varianten in verschillende groottes, stijlen en kleuren te verkrijgen. Zelfs binnen misstaat een hangstoel niet.


Handgevlochten naturel rotan hangstoel van het merk HK Living in de vorm van een bal. Het maximale draag gewicht is 75KG. Rotan hangstoel bal naturel. Klim in de HKliving hangstoel bal van naturel rotan en je ontspant in een paar tellen!


Hangstoel bal

Ideaal voor na een drukke werkdag, maar ook op een luie zondag is de hangstoel geweldig. Trendy rotan hangstoel van HK Living. Wat is er nou lekkerder dan schommelen in deze hangstoel van HK Living.


Deze hangende bal is gemaakt van rotan en is bruin van kleur. De afmetingen van de HK Living hangstoel bal rotan zijn 1x 83cm. De stoel bevestig je met een ketting aan het plafond. Dat een stoel niet altijd op de grond hoeft te staan, bewijst deze HKliving hangstoel.


Hk living hangstoel bohemain rotan bal naturel x ø104. Deze hangstoel van Sweet Living is gemaakt van rotan en heeft een zwarte kleur. Deze zwarte rotan hangstoel is onderdeel van de Sweet Living collectie.


Decoreer de rotan hangstoel met een vach. Deze uitvoering is gemaakt van handgevlochten rotan. Stijl de hangstoel af met een sfeervol kleed of kleurrijke sierkussens voor een prachtig retro gevoel! Hkliving Rotal hangStoel bal - Zwart.


De hangstoel wordt geleverd inclusief ophang veer en ketting (lengte ketting:1cm). Volledige collectie van HKliving, incl. Heb je een kleine tuin of alleen een balkon, maar je wilt toch lekker kunnen relaxen? Dan is een hangstoel (omdat deze weinig ruimte innemen) een slimme oplossing. Deze mooie hangstoel zorgt meteen voor een gave uitstraling van je interieur, en geeft ook een ruimtelijke effect door zijn rondingen!


De rotan hangstoel is hand gevlochten en is naturel van kleur. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. We bezorgen binnen 2-werkdagen. Hangstoel rotan bohemian bal - naturel.


Hangstoel bal

Deze bohemian hangstoel van HK Living is handgemaakt van rotan in een naturel finish. Door de bijzondere vorm van deze hangende relaxstoel creëer je een cocon waar je je kunt wegtrekken. Wauw is dat ff stoer deze rotan hangstoel van HKliving! Wil je online een hangstoel kopen en wil je verzekerd zijn van kwaliteit en comfort? Dan ben je bij Sportbay aan het juiste adres!


Ons assortiment, met de beste prijs, bestaat uit mooie eenpersoons hangstoelen en familie hangstoelen van topkwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts