donderdag 28 januari 2016

Abrikozenpitten kopen

Wonderolie Frans (Ricinus) voor 21. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Jacob Hooy Thee tot goedkoper. Abrikozenpitten van alle merken op beslist.


Dat is natuurlijk een mogelijkhei al is de kwaliteit van elke abrikoos niet altijd even goed en worden de pitten die als zodanig verkocht worden, vaak om hun specifieke kwaliteit geselecteerd.

De voedingswaarde van bittere abrikozenpitten wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan mineralen en aminozuren en vitaminen. In de abrikozenpitten vindt men ook grote hoeveelheden vitamine B1 ook bekend als amygdaline. Ruim jaar later werd het in Duitsland uitgeprobeerd als een mogelijk antikankermiddel, maar dat onderzoek werd gestopt omdat amygdaline ineffectief was en bovendien veel te giftig. Deze website is opgeheven.


U kunt contact opnemen met Stichting Boinnk per e-mail en telefoon. Toch zijn de abrikozenpitten minder extreem bitter waardoor je ze wel zo kan eten. Gebruik abrikozenpitten ook als smaakmaker in bitterkoekjes en in amaretto.

Of maal ze en gebruik ze in cakes voor een fantastische frangipane smaak. De biologischewinkelketen Erica Kruiderijen haalt per direct alle zakken abrikozenpitten uit de winkels. De keten besloot tot die maatregel na berichtgeving van RTL Nieuws over een 74-jarige man die op de intensive care terechtkwam na het eten van te veel pitten. Wat wél bewezen is, is dat je flink ziek kunt worden door het eten van pitten van steenvruchten, zoals abrikozenpitten , perzikenpitten, pruimenpitten, kersenpitten of avocadopitten.


Ook zijn deze plantenstoffen te vinden in perenpitten en appelpitten. Toen viel het kwartje bij de artsen, de abrikozenpitten waren de boosdoener. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) was al bezig met een onderzoek naar de risico’s van abrikozenpitten , na dit ongeval is het onderzoek versneld. Maar wat is er dan zo gevaarlijk aan abrikozenpitten ? Waarom worden ze verkocht, zijn ze dan toch zo gezond?


Cyaanvergiftiging: abrikozenpitten of blauwzuur Cyaanvergiftiging of blauwzuurvergiftiging treedt op bij inademing van een cyaanverbinding of cyaanwaterstof. Dit staat ook wel bekend onder blauwzuur. Tegenwoordig duikt steeds meer het consumeren van abrikozenpitten op. Dit middel zou tegen kanker werken en andere voordelen hebben.


Onbegrijpelijk, vindt hoogleraar voedingsleer Martijn Katan. Het is totaal onverantwoord dat een winkelketen dit in de schappen legt, zegt hij tegen RTL Nieuws.

Wat mij betreft zou het verboden moeten worden. Terug naar de lekkere dingen in het leven. Want de zoete abrikozenpitten kun je gelukkig wel prima eten. Die zijn erg lekker: nootachtig met een licht bittertje.


De zoete abrikozenpitten bevatten veel vetten, proteïne en tal van goede voedingsstoffen. Kijk maar eens naar de voedingswaarde van abrikoospit. Het eten van abrikozenpitten. In Nederlandse winkels zijn sinds deze week geen abrikozenpitten meer te krijgen.


Bestel het makkelijk en snel bij Albert Heijn Grootste assortiment Thuisbezorgd tot in de keuken. En tot op de dag van vandaag is het erg moeilijk om aan de goede luchtgedroogde abrikozenpitten te komen ( koop ze hier). Wel zijn de zon gedroogde pitten verkrijgbaar, hierin zijn echter alle belangrijke enzymen gedood.


De site ‘ abrikozenpitten. Bter behandeling van borstkanker). Nu, toch wel meer dan een maand later, nog steeds geen antwoord (laat staan bestelling) ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts