woensdag 20 januari 2016

Tuinpoort op maat

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


U krijgt direct een bevestiging. Hardhout gaat lang mee en hoeft niet behandeld te worden. Op den duur zal de hardhouten tuinpoort langzaam vergrijzen. Wil je de houten tuinpoort zelf van een kleurtje voorzien, dan is vurenhout zeer geschikt.


Sterker nog, waar de hardhouten tuinpoort onbehandeld kan blijven, dienen vurenhouten poorten wel geschilderd of gelakt te worden. Met het juiste hang- en sluitwerk kunt u met onze tuindeuren een dubbele tuinpoort plaatsen. Bent u op zoek naar een tuinpoort die onderhoudsvrij is? Dan adviseren bij wij u de tuindeur. Voor een poort op maat voor uw tuin gaat u naar Elegant Wood.


Al jaren zijn wij leverancier van onder meer de meest hoogwaardige houten poorten, schuttingen en vlonderplanken. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze diverse mogelijkheden. Van de bemating (inmeten), tot ontwerp en montage, alles zal op maat en persoonlijk door ons in acht worden genomen. Het is dus mogelijk om ieder sierelement of andere designvormen in uw tuinpoort terug te laten komen. Een tuinpoort op maat bestellen kan in onze hekwerk webshop.


We hebben diverse tuinpoorten in ons assortiment en de meeste op maat. Ons assortiment tuinpoorten is geschikt voor iedere tuinafscheiding en biedt verschillende mogelijkheden die passend zijn bij jouw wensen. We zorgen er steeds voor dat de tuinpoort bij uw woning of tuin past.


Thienpont vervaardigd niet alleen metalen tuinpoorten, maar ook draaipoorten, dubbele poorten, schuifpoorten, tuinhekkens … helemaal op maat in onze eigen atelier. Een metalen tuinpoort voor meer veiligheid. Op deze pagina laten wij u een aantal foto’s zien van tuinpoort projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Gewoon, ter inspiratie, en zodat u met eigen ogen kunt zien dat er niets onmogelijk is.


Foto’s van onze aluminium tuinpoorten zijn geinventariseerd per model. Bekijk ons assortiment tuinpoort hout in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Puur vakmanschap en passie voor het product resulteren altijd in een prachtige tuinpoort op maat , waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Wat uw wensen voor een houten tuinpoort ook zijn, bij Timmerbedrijf Veuger maken wij deze wensen werkelijkheid.


Tuinpoort op maat

In het proces van offerte tot eindproduct staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking voorop. Deze duimen dient u los bij te bestellen, zie duimhengen bij onze verwante producten. STEL UW EIGEN TUINPOORT SAMEN Stel eenvoudig uw eigen tuinpoort of deur samen met behulp van de configurator.


Binnen een paar eenvoudige stappen kunt u uw eigen tuinpoort maken. Het samenstellen van de tuindeur of tuinpoort Voer hier de afmetingen van de tuindeuren of tuinpoorten op maat in. Kies daarnaast ook een draairichting. Tuinpoorten met standaardafmetingen of op maat gemaakt.


Zit jouw ideale tuinpoort hier alsnog niet tussen, geen nood. Een nieuwe tuinpoort oftewel tuindeur kopen? Bezoek onze online showroom of showtuin in Wijchen. Tot slot plaatsen wij natuurlijk ook de traditionele houten tuindeur. Een houten tuindeur kan geplaatst worden tussen elke soort omheining, van schutting tot struik tot muur.


Omdat wij ze op maat maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien voorzien wij uw tuindeur ook van een slot en een stalen frame. Wij zijn een KMO met meer dan gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Hier gebeurt het hele proces van bestelling tot aflevering van bijvoorbeeld metalen of houten poorten.


De tuinpoorten worden door hen gemaakt in ons eigen atelier. We hebben voor ieder soort afrastering een passende tuinpoort in ons assortiment. De poorten worden compleet geleverd met alle bijbehorende onderdelen.


Daarnaast zijn ze leverbaar in combinatie met de door u gewenste afrastering. Je tuinpoort kopen via de webshop biedt extra voordelen. Zo hoef je zelf niet in te staan voor het transport of kan je zelf een bestelwagen huren. Bestel je de poort voor 21. Met een offerte- op - maat geniet je dan binnenkort van jouw perfecte poort.


Tuinpoort op maat

Bij Dennishekwerken maken we alles op maat , dus ook deze poorten met dubbel staafmat vulling, zo heeft u altijd een complete poort die voldoet aan uw wensen. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw poort. En natuurlijk vind je in iedere beschrijving precies de afmetingen, het materiaal en alle andere informatie die je nodig hebt.


Zo kun je in alle rust beslissen welke tuinpoort de beste keuze is voor jou en past bij jouw schutting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts