dinsdag 19 januari 2016

Flexibele kachelpijp 80mm

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Rookkanaal Pelletkachel zwart 80mm. De kachelpijp voor pelletkachel wordt standaard geleverd inclusief de afdichtrubbers.


Flexibele kachelpijp 80mm

Voor extra stevigheid kunt u klembanden mee bestellen. Het pelletkachel rookkanaal Ø80mm kan ook gebruikt worden voor potkachels of andere kleine houtkachels. Het is wel belangrijk dat u dan de afdichtrubbers verwijderd.


Geschikt voor houtkachels, oliekachels en pelletkachels. Als u de RVS kachelpijp Ø80mm gebruikt voor een pelletkachel, adviseren wij de afdichtrubbers mee te bestellen. Het enkelwandig rookkanaal Ø80mm mag gebruikt worden tot aan het dak of de muur. Een flexibele kachelpijp wordt altijd gebruikt in combinatie met een enkelwandige pijp onderin.


Flexibele kachelpijp 80mm

Deze flexibele pijp kan niet teruggenomen worden. U kunt kiezen tussen enkellaags flexibele kachelpijp en dubbellaags flexibel. Onze enkelwandige flexibele kachelpijp wordt geleverd met jaar fabrieksgarantie.


Holetherm flexibele kachelpijp is een Hollands kwaliteitsproduct. Het materiaal van dit hoogwaardige RVS rookkanaal is RVS AISI 3SL 2R-BAEen flexibel rookkanaal wordt gebruikt voor renovatie of optimalisatie van bestaande. Voor inbrengen van de flexibele kachelpijp dient de schoorsteenpijp eerst enige dagen geopend te zijn zodat de binnenzijde kan drogen.


Flexibele kachelpijp 80mm

Ook dient de binnenzijde gereinigd te worden. Dit is makkelijker dan van onder uit. Let bij de aanschaf van een kachelpijp goed op de diameter van de pijp. Moet je een bocht maken voor de afvoer, gebruik daarvoor dan een flexibele pijp.


Een RVS pijp direct op een houtkachel kan gaan verkleuren! Je kachelpijp toebehoren bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop! Wil jij je kachelpijp vandaag nog in huis hebben? Reserveer al je artiekelen dan direct in onze webshop en haal de producten vandaag nog af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen, te betalen en thuis te laten bezorgen.


Dient als isolatie tussen de flexibele pijp en de gemetselde schoorsteen. Dit zorgt ervoor dat het flexibele rookkanaal minder snel afkoelt zodat u een goede trek krijgt in het kanaal. Grove vermiculitekorrels (nr.4) -korrelgrootte 0-10mm verpakt in zakken van 100lt. Flexibele Silicone dakdoorvoer. Gegalvaniseerde kachelpijp.


Kachelpijp flexibel mm. Wij hebben een ruime collectie flexibele kachelpijpen van hoge kwaliteit. Snelle levering en de beste prijs! Klemband voor rvs flex 2mm.


Als ervaren fabrikant kennen we het belang van hoogwaardige producten voor roestvrijstalen kachelpijpen. Reparatie en isolatie materiaal. Een inox pijp direct op een houtkachel kan gaan verkleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts