woensdag 13 januari 2016

Gardena trimmer easycut 400

Gardena Trimmers koop je bij Wolfswinkel. Bekijk ons aanbod Trimmers eenvoudig online. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Kies uit producten vanaf € 270.

De 4W motor is bijzonder krachtig, wat betekent dat de trimmer een sterk en langdurig snijvermogen heeft. Door de grote inschakelknop is de grastrimmer eenvoudig te bedienen. Vanwege de extra lange en instelbare, tweede handgreep kan je ook nog eens comfortabel en veilig werken.


Die extra große Auslösetaste sorgt für eine ermüdungsfreie Bedienung. Der extra lange und im Winkel verstellbare Zusatzgriff stellt eine bequeme Geräteführung sicher. Der durchzugsstarke 4-W-Motor garantiert eine kraftvolle und ausdauernde Schneidleistung. Die Tipp-Automatik zur Fadenverlängerung sorgt beim Trimmen jederzeit für die richtige Länge des.


Wat zoek je nog meer in een grastrimmer?

Waar is het artikel voor geschikt? Het artikel is geschikt voor het trimmen van zowel lange als korte graskanten. Voor de Turbotrimmer EasyCut 4,. De snijcirkel van de EasyCut 4is centimeter en daarmee wat breder dan gemiddeld.


De hoek van de trimmerkop is aan te passen, hierdoor kan ook op moeilijk bereikbare plekken gewerkt worden. Alle trimmer vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw trimmer.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoeld inschakelen. Extra grote inschakelknop voor moeiteloze bediening. Extra lange, 2e handgreep, instelbaar, voor comfortabel en veilig werken.


Draadspoel meter geschikt voor: turbotrimmer EasyCut 4, turbotrimmer ComfortCut. Draadspoel van meter geschikt voor: turbotrimmer EasyCut 4, turbotrimmer ComfortCut 45 turbotrimmer PowerCut 50 turbotrimmer EasyCut 4, comfortCut 4en. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Bitte gehen Sie auf die Detailansicht und wählen dort das gewünschte Ersatzteil aus.

De lichtgewicht trimmer heeft een fijn handvat wat zorgt voor veel werkcomfort. Een veiligheidsschakelaar beschermt je tegen onbedoeld inschakelen. Deze 4watt elektrische grastrimmer met een maaibreedte van centimeter is namelijk van grote gemakken voorzien. Ga je regelmatig met je trimmer aan de slag of moet je veel bijtrimmen? Naast een 4watt elektrische trimmer krijg je een extra draadspoel meegeleverd.


De trimmer heeft een licht gewicht en extra handvat, zodat je hem prettig hanteert. De spoel is gemakkelijk in de grastrimmer te bevestigen, zodat je snel weer verder kunt met het maaien van graskanten. Voor een optimaal bedieningsgemak beschikt de trimmer bovendien over een verstelbare, tweede handgreep.


De trimmer is voorzien van een telescopische steel waardoor je altijd ergonomisch aan het werk bent. Deze grastrimmer is erg licht en comfortabel te bedienen dankzij de telescoopsteel en de verstelbare tweede handgreep. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


GARDENA Easy CUT 4Spoel voor trimmer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts