dinsdag 26 januari 2016

Telescopische elektrische heggenschaar

Specialistisch advies nodig? Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Hoge kwaliteit voor de laagste prijs. Voor uur bestel morgen in huis!


Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker.

Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. De Gardena telescopische heggenschaar is een elektrisch model speciaal voor de hoge heg. Het onderhoud van een heggenschaar op benzine. Er zijn veel voordelen verbonden aan een motor heggenschaar. Allereerst bezit dit model heggenschaar een krachtigere motor dan een elektrische of accu heggenschaar.


Hiermee houd je zelfs de grootste heggen netjes. Hij beschikt over een elektrische motor met een vermogen van 7Watt. Wil je een telescopische heggenschaar kopen?

Zo kom je er zonder ladder toch makkelijk bij. Kijk bij de aanschaf van een telescoop heggenschaar ook naar de meslengte en de snijdikte! Door de uitschuifbare steel en draaibare kop kun je gemakkelijk en snel de bovenkant van een heg snoeien zonder ladder.


Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken. Ga vergelijken en vind de beste heggenschaar of tuinschaar. Met een verlengde heggenschaar inclusief draaibare kop kop je gemakkelijk bij de bovenkant van de haag en hoef je niet op een ladder te klimmen. Zo ga je snel, veilig en effectief te werk! IKRA elektrische telescopische heggenschaar 2inITHK 8is een krachtige telescopische heggenschaar speciaal gemaakt voor de doe-het-zelver.


Deze heggenschaar komt met een kettingzaag uitbreiding. Deze is dus naast het snoeien van takken ook geschikt voor het zagen van grotere takken. De telescopische steel is in hoogte verstelbaar van 1centimeter tot 2centimeter, waarmee je een werkhoogte tot wel meter bereikt. Een heggenschaar kopen doe je bij KARWEI, zowel online als in onze bouwmarkten. Dankzij een krachtige elektrische heggenschaar van KARWEI wordt het onderhoud van struiken en heg een fluitje van een cent.


Welke motor heggenschaar voor jouw tuin en begroeiing het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Morgen al in huis vanaf €58. Met vakkundige elektrische heggenscharen snoei je de meest dikke takken in een handomdraai. Ga voor een professioneel resultaat met de beste elektrische heggenscharen van Praxis.


Een tuinman is niet meer nodig.

Veilig en vakkundig aan de slag met elektrische heggenscharen De robuuste messen van de heggenschaar gaan jarenlang mee. De heggenscharen op steel van STIHL zijn uitgerust met een steel waarmee je ook zeer hoge, lange of extra brede heggen kunt snoeien. Dankzij een tot 145° draaibare mesbalk kunnen ze gemakkelijk in elke positie werken.


Voor bijzonder precies werk, in je tuin of in landschappen gebruik je best zowel een heggenschaar als een heggenschaar op steel. Bij HORNBACH koop jij je elektrische heggenschaar ! De elektrische heggenscharen van HORNBACH springen er bovenuit door exacte snede, perfecte messengeometrie en een krachtige loop. Door het ruime assortiment van HORNBACH heb je een keuze uit verschillende heggenscharen, bekijk het assortiment online en kijk welke heggenschaar geschikt is voor jou.


Als er een grote klus op je wacht, dan is een benzine heggenschaar een verstandige keuze. Met een elektrische heggenschaar staat je heg er in een handomdraai weer knap bij. Je hebt bij GAMMA keuze uit heggenscharen met verschillende meslengtes, messenafstanden en snijcapaciteiten. Dan heb je dit met een heggenschaar snel bijgewerkt. Of werk de randen van het gazon eens bij met een grote schaar wanneer je met grasmaaiers en verticuteermachines in de weer bent geweest.


Een elektrische heggenschaar is uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote heg. Let wel op dat je een verlengkabel nodig hebt om met een elektrische snoeischaar te werken. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en beste elektrische heggenschaar.


Heggenscharen eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts