woensdag 13 januari 2016

Steigerhout loungeset goedkoop

Steigerhout loungeset goedkoop

Stoere steigerhouten loungesets! Bekijk ons aanbod nu online. Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de branche!


Ook op maat gemaakte loungesets binnen weken bezorgd! Shop nu heel voordelig een nieuwe loungeset. Meer geluksmomentjes buiten! Steigerhouten loungesets tegen lage prijzen.


Wij maken verschillende loungesetjes van steigerhout. Dit kunnen rechte loungebanken zijn of juist een hoekbank. Ongeacht de afmeting van uw terras of balkon, wij kunnen altijd wel een passende loungeset van steigerhouten maken. Kenmerken van een loungeset steigerhout is dat de zitting wat lager is, en de zitdiepte wat.


Deze meubelen zijn bij ons verkrijgbaar in standaard maten, maar wij leveren deze tuinmeubelen ook in de door u gewenste maat. Gedroogd steigerhout : Je moet altijd een steigerhouten loungeset maken van gedroogd steigerhout. Het drogen van steigerhout kan tussen de tot weken duren. De lucht kan er dan doorheen blazen en de planken kunnen dan drogen.


Zelf een loungeset maken is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest. Deze steigerhouten loungeset is prima geschikt om neer te zetten in de tuin. De steigerhouten loungeset Original is in verschillende soorten maten en combinaties verkrijgbaar.


Kies hieronder de gewenste maat en opties, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten behandelingen. OmschrijvingDoe-Het-Zelf bouwpakket loungebank gemaakt van oud of nieuw steigerhout. Tuinmeubelen, grasmaaiers. In diversen lengtes verkrijgbaar (zie keuze module)Het pakket bestaat uit:oud of. Lekker goedkoop een loungeset ,. Mooie steigerhouten loungesets.


Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel!


Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Veel van onze loungebanken kunt u combineren met andere meubels waardoor u een mooie loungeset creëert. Combineer bijvoorbeeld de loungebank met een steigerhouten hocker of salontafel. In onze showroom in Lommel kunt u de steigerhouten banken op uw gemak bekijken.


Graag maken wij onderscheid tussen de twee meestvoorkomende hout soorten: teakhout en steigerhout. Slechts 1-weken levertijd op alle steigerhouten meubels Grootste assortiment steigerhouten meubelen Alles op maat Betaal bij levering of veilig en vertrouwd. Uw tuin nog sfeervoller maken met een prachtig steigerhouten tuinset? Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner.


Steigerhout loungeset goedkoop

Loungesets van steigerhout vindt u hier bij DutchWood! Een mooie loungeset kan niet meer ontbreken in de tuin. Het maakt niet uit wat voor loungeset je zoekt. Teakhout, aluminium, vlechtwerk of buitenleer, het is allemaal mogelijk. Vrijwel alle loungesets zijn tegenwoordig geschikt om het hele jaar buiten te staan.


Dit noemen ze ook wel all weather loungesets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts