vrijdag 22 januari 2016

Glazen pot groot

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Specialistisch advies nodig? Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Allemaal pakken pasta, rijst en muesli op het aanrecht. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Handig, maar het staat niet mooi.

Denk dan eens aan een mooie glazen pot. Vul ze met pasta’s, suiker of iets anders en stal de potten uit op een plank in de keuken. Geurkaars Spa Moments Glazen Pot Groot 1Branduren.


Zelfbouwmarkt - speciaalzaken onder dak mét professioneel advies,. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bekijk alles met glazen pot groot ! De grote glazen voorraadpot met een giga inhoud van maar liefst liter komt uit onze Heritage-serie. De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies.


Trouwens: waarom niet met allemaal? Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas. Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt. Ook is het een leuk decoratief item in de keuken. Verder sluit het deksel goed aan op de pot.


Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren.

Bij Praxis voordelig glazen vazen en potten online bestellen Sommige potten en glazen vazen uit onze collectie zijn soms bijna te mooi om daar een plant of bos bloemen in te zetten. Zo kan je in onze winkel grote glazen karaffen kopen die zelf al prachtige eyecatchers zijn in je interieur. De potten bieden wij bij Glazenflessenenpotten aan met een twist-off en een schroef monding. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien.


Bij schroefpotten moet de deksel helemaal rond gedraaid worden. Naast dat er eten in de weckpotten bewaard kan worden, zijn het ook mooie potten om bepaalde etenswaren in het zicht te bewaren zoals rijst en pasta. De potten zijn er in veel verschillende maten, van merken als Kilner en Le Parfait, die groot zijn geworden met de weckpot.


Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd. Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het moment, want kerst creëer je samen!


Korfflessen en grote voorraad glazen potten voor spiritualien? Flessen van tot Liter met plastic mand! Voorraadpot Glas met Deksel GrootDeze grote glazen voorraadpot is geschikt om verschillende etenswaren in te bewaren, denk aan koek, pasta, bloem en suiker. Voor 21:bestel is morgen in.


De inhoud van de pot is 1. Dankzij het bijbehorende deksel kan de inhoud van de pot veilig bewaard worden. Het overzicht in uw keuken of voorraadkast is tevens makkelijker te. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen, die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Ideaal om je bloemen in te zetten of gewoon als decoratie.


Ebottles biedt u een groot assortiment lege glazen bokalen en potten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts