donderdag 14 september 2017

Betonnen weidepalen

Wij leveren uitsluitend gecertificeerd tuinhout van de allerbeste kwaliteit. Wij zijn dé groothandel voor particuliere en zakelijke klanten! Dat is natuurlijk fantastisch, want op deze manier haal je pas echt het maximale uit jouw investering. EAN-code Omschrijving Paaldiam. Bij een klassieke weideafsluiting met betonpalen wordt er heel dikwijls prikkeldraad gebruikt.


Betonnen weidepalen

Eén of meerdere draden worden onder elektrische spanning geplaatst door middel van een doorlopende stroom of stroomstoten geleverd door een. Het voordeel van betonnen palen is dat ze duurzamer zijn dan houten palen en een langere levensduur hebben en vergelijkbaar van prijs. Het nadeel is echter het gewicht en de moeilijkere plaatsing.


Koop en verkoop weidepalen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Tweedehands en nieuwe Tuinhout en Palen kopen of gratis verkopen? Het meest diverse gebruikte aanbod van België. Eenvoudig, persoonlijk en relevant.


Betonnen palen met afgeronde kop voorzien van gaten om de 20cm voor het bevestigen van alle soorten draadtypes zoals Pantanet, Ursus-draden, of afschrikdraad namelijk prikkeldraad of verzinkte draden om elektriciteit door te geleiden. Hiervoor kan men speciale isolatoren bevestigen aan de betonpalen. Kortom de ideale paal voor. Bekijk alles met betonnen palen!


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. U wilt een extra stevige schutting maken?


Betonnen weidepalen

Kies dan voor onze betonnen palen. Deze betonnen palen moeten in de grond geplaatst worden en zijn dus niet voor alle grondsoorten in België geschikt. Met betonnen palen, 180x1schermen en bijbehorende betonnen onderplaten bouwt u een schutting van circa meter hoogte.


Op werkdagen voor 21:besteld = vandaag verzonden! Kunststof weidepalen zijn lichter dan beton en sterker dan houten palen. Dé ideale oplossing voor je weide of afspanning. Super duurzaam, rotvrij en onderhoudsvriendelijk.


Betonnen weidepalen

Klik hier voor de verschillende beschikbare afmetingen. De weidepalen kun je makkelijk plaatsen omdat ze van een punt voorzien zijn. En omdat ze bewerkt kunnen worden als hout, is de bevestiging van draa prikkeldraad of band een eenvoudige klus.


Het grootste voordeel van deze kunststof palen is dat ze rotvrij, splintervrij en volledig onderhoudsvrij zijn. Het afbakenen van een terrein bijvoorbeeld uw erf of een weide waar dieren komen, doet u met weidepalen. Ook zijn weidepalen erg geschikt voor de ondersteuning van bomen en beplanting. De palen hebben een natuurlijke uitstraling. Wij hebben een ruim assortiment afrasteringspalen die kunnen worden gebruikt in de agrarische sector.


Ook bent u voor het bevestigingsmateriaal bij BTN de Haas aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u onder andere houten weidepalen maar ook voor kunststof afrasteringspalen kunt u bij ons terecht. Op deze pagina vind u alle betonnen palen die wij in ons assortiment hebben. Weidepalen koop je bij Betondingen Nederland.


De prijzen voor betonnen palen zijn op aanvraag. Om uw weide te voorzien van een goede en stevige afsluiting kan je hier betonnen weidepalen terug vinden. Deze zijn heel mooi en geven iets extra aan uw betonnen afsluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts