dinsdag 26 september 2017

Plastic vijverbak

Alle soorten en maten vanaf € 490. Zoek naar vijverbakken prijzen op de nieuwe KensaQ. Een plastic vijver biedt veel voordelen. Plastic vijvers zijn voordelig in de aanschaf en in het onderhoud. Al kost een plastic vijver niet veel, plastic vijvers bieden evenveel vijverplezier als een dure vijver.


Bij ons kunt u complete vijvers kopen en alle bijhorende vijverproducten aanschaffen.

Onverwoestbare HdPE kwaliteit, directe afname bij de fabrikant. Welkom op kunststofvijverbakken. Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken.


Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat. Hdpe vijvers zijn kant-en-klare vijverbakken die op maat worden gemaakt van het hdpe (high density poly ethyleen) kunststof platen.


HdPE vijverbakken zijn zeer geschikt als koivijver, visvijver of zwemvijver.

De HdPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen, waar deze bakken van gemaakt worden zijn standaard 10mm dik en UV- en ozonbestendig. Het heeft dus een veel langere levensduur dan elk ander materiaal. Van de vijverbakken bestaan er uiteraard modellen die in de tuin geplaatst kunnen worden, maar kunt u ook een vijver voor binnenshuis bestellen. Verschillende soorten vijverbakken. Vijverbakken zijn in tal van maten en vormen te bestellen.


Voor een strakke tuin met veel lijnen is een rechthoekige vijverbak het meest geschikt. De randen zijn goed te verbergen met sierstenen. Ook zijn er vijverbakken te verkrijgen met ronde vormen en verschillende lagen.


Plastic voorgevormde of houten vijverbakken kopen Een vijver in je tuin is niet alleen een fraaie blikvanger, aan de rand van je vijver kun je echt eindeloos genieten van levende natuur, zoals kikkers, vlinders of libellen. Voorgevormde vijvers zijn er in vele grootten, vormen en maten. De keuze van de voorgevormde vijver baseert u uiteraard onder andere op de afmetingen van de vijver, maar ook op wat u met uw voorgevormde vijver wilt doen. Indien u van plan bent om vissen in uw voorgevormde vijver te plaatsen, houdt dan rekening dat u een wat grotere vijverbak neemt. Bent u op zoek naar een kunststof vijverbak ? We hebben alles voor de vijver in onze webshop.


Mooi groot assortiment plastic vijverbak. Je kunt een vijverbak ingraven, maar ook bovengronds neerzetten en rondom afwerken met hout, bamboe of steen. Een vijverbak is een kunststof bak, waarin je eenvoudig je eigen vijver kunt maken.

Er zijn vele soorten en maten vijverbakken. Kies jij een grillige natuurlijke vorm? Of ga je voor meerdere kleinere bakken, verbonden door een waterstroom? De goedkoopste HDPE vijver fabrikant van Nederland.


HDPE-vijvers zijn kant en klare vijverbakken voor o. Deze kunststof (polyethyleen) kuip is geschikt voor allerlei doeleinde. Ze zijn ideaal als plantenbak, bloempot, vijverbak , waterornamentopvangbak (met rooster), (tijdelijke) visopvang, etc. Verzendkosten voor grote kuipen zijn € 19. De plastic bakken zijn stapelbaar, ook wel nestbaar genoemd. Multifunctioneel in gebruik, op beurzen en markten voor het koelen van producten, als plantenbak, lekbak, speciebak of voor het aanleggen van een klein vijvertje.


Wij kunnen vijvers in vrijwel elke maat of vorm maken, hieronder vindt u enkele voorbeelden. Op zoek naar een vijver of ontwerp? Wij maken een vijver graag voor u op maat.


Let wel het is noodzakelijk dat u het bovende grond uitstekende gedeelte stevig afwerkt. Hierdoor kun je een rijke variantie aan vijverplanten plaatsen in een vijverbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts