vrijdag 1 september 2017

Luxan primstar

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Luxan primstar

Toepasbaar bij temperaturen vanaf C. Luxan levert een uitgebreidt pakket producten die helpen bij het oplossen van problemen in huis en tuin. Te denken valt aan effectieve middelen tegen mieren, slakken, onkrui muizen en vele andere ziekten en plagen. Wij maken gebruik van cookies op deze website. We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed als mogelijk draait voor u. Ruime keuze tuinartikelen online. Het kan eenvoudig met een drukspuit verspoten worden en bij een juist gebruik worden grassen gespaard.


Het middel is onder anderen… Meer. Algendood tegen groene aanslag 250ml €Luxan. Bent u op zoek naar MCPP van Duplosan?


Eenheid per stuk Bijzonderheden Voor het bestrijden van onkruiden m. Daarnaast is het ook prima inzetbaar in volgroeide gazons en bestaand weiland. Planten kunnen niet worden afgehaal deze worden. De meeste onkruiden als varkensgras, paardenbloem en klaver worden bestreden. Advies voor een standaard sportveld is 1. Dosering: PRIMSTAR liter per ha) De toepassing dient bij voorkeur in het voorjaar plaats te vinden, of gedurende de rest van het groeiseizoen op opnieuw uitgelopen planten na een maaibeurt.


Om dit product te bestellen is een Geldige Licentie vereist. Luxan helpt je met bestrijding in huis, tuin, vijver en op bestrating. Onkruidbestrijdingsmiddel voor je rugspuit. Tegen onkruiden in weide en gazon. Primstar Onkruidbestrijding in weide en gazon ml - Luxan kopen?


Luxan primstar

Korting tot op alle bloembollen! Vandaag besteld is morgen in huis! Ga hardnekkig onkruid te lijf met Genoxone ZX van Luxan ! Ook bramen en ander struikgewas zijn geen probleem voor Genoxone ZX. Luxan heeft een uitgekiende reeks gewasbeschermingsmiddelen die zeer effectief zijn.


Zo heeft Luxan voor vrijwel elk onkruidprobleem een passende oplossing. Ook tegen schimmelwerende produkten, welke het beste preventief kunnen worden gebruikt. Ook voor mollen,muizen of ratten bent u bij Luxan aan het juiste adres. Luxan Genoxone tegen brandnetels en distels. Er zijn onkruiden die lastig te elimineren zijn met de doorsnee bestrijdingsmiddelen.


Luxan primstar

Denk aan brandnetels, distels, hoefblad en vele andere breedbladige onkruidsoorten. Deze onkruiden ziet u niet zo snel verschijnen tussen gras maar als dat wel het geval is, dan is er geen houden meer aan. Primstar is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkrui vogelmuur, echte kamille, herik.


Luxan Primstar 2mMiddel tegen onkruid in weide en gazon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts