vrijdag 22 september 2017

Biohort loungebox

Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Bespaar tot wel via kiesproduct. CleanLine kan bij vervuiling direct op het product worden aangebracht.


Biohort loungebox

Het beschermt en reinigt gelijktijdig. CleanLine laat na behandeling een vuil- en waterafstotende laag achter. Zo heeft u uw loungekussens bij de hand! Montage is eenvoudig dankzij een heldere handleiding.


Naast de montage verzorgen we alle noodzakelijke reparaties, voor o. Neem een kijkje op naar ons filmpje van een opbouw van een AvantGarde tuinhuis! Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd. U bent van harte welkom om onze nieuwe overdekte showroom te bezoeken en onze kwaliteit en mogelijkheden te komen bezichtigen.


Met een opbergbox voor tuinkussens of een loungebox bergt u uw tuinkussens in een handomdraai op. Zo zijn uw tuinkussens meteen beschermd tegen regen en vuil, zonder dat ze veel plaats in beslag nemen. Ook een tuinkast is perfect voor het bewaren van tuinspullen en kinderspeelgoed. In onze stevige tuinkasten kunt u ook zwaardere materialen kwijt. Naast dat de loungebox ideaal in gebruik is, heeft de loungebox ook een aantrekkelijk design.


Aan elk detail is gedacht en elk onderdeel is van hoge kwaliteit. Deze bergingen, tuinkasten en tuinkisten zijn absoluut onderhoudsvrij en zullen altijd goed blijven functioneren door degelijk scharnier- en sluitwerk. Dit model heeft een dekselopening met gasveren.


Biohort loungebox

Biohort LoungeBox 2Zilver Metallic. Het annuleren van je order is mogelijk wanneer de bestelling nog niet verzonden is. Bestellingen worden na binnenkomst direct verwerkt en klaargezet voor verzending.


Gratis levering bij u aan huis! Bekijk alles uit de categorie Opbergboxen. Welke lengte heeft u nodig? Door zijn aantrekkelijk design zonder hoeken past deze. U heeft stuks nodig voor 0. Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


Europa’s grootste outdoor living mall. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deksel met gasveren en afsluitbaar met een draaiknop cilinderslot.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Bezoek onze showroom of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts