maandag 4 september 2017

Tuinkas klein

Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Tuinkassen van Royal Well. Een tuinkas kan van glas, zeil of polycarbonaat zijn.


Polycarbonaat is minder breukgevoelig en heeft een isolerende werking.

Een frame van staal is stevig en licht van gewicht. Bekijk ook onze tuinkas zwart voor een strakke moderne look. Door de ruime keuze vind je altijd een tuinkas die past bij jouw woonsituatie.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een tuinkas kopen. We houden je hier op de hoogte van alle lopende tuinkas aanbiedingen. Wat is er leuker (en lekkerder!) dan zelfgekweekte groenten en fruit uit eigen tuin?


Kweken doe je natuurlijk in een handige tuinkas. Je kan de tuinkas ook komen bekijken in onze showroom.

In onze showroom staat van elk model tuinkas , minimaal maat opgesteld. Onze vestiging ligt in Den Bosch. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. In een tuinkas kunt u onder alle weersomstandigheden met uw planten bezig zijn en wordt u niet tegengehouden door regenbuien of stevige windvlagen.


Het gebruik van een tuinkas voor uw planten vervroegt het kweekseizoen en rekt het uit doordat de temperaturen in de tuinkas hoger. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! In de tuinkas is de temperatuur na de eerste zonnestralen al snel gestegen waardoor u eerder in het jaar kunt beginnen met kweken.


Twijfelt u tussen een tuinkas van polycarbonaat of een kas van veiligheidsglas, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons vakkundige personeel kan u meer informatie geven over de tuinkassen en hobbykassen. Een grote of kleine tuinkas van Gardenmeister heeft het allemaal. Let op: de kweekkassen worden als bouwpakket geleverd.


ACD heeft dealers over gans België. Dus ook bij jou in de buurt worden we vertegenwoordigd door een lokale dealer. Zoek naar groente kas op de nieuwe KensaQ.


Dankzij de nabijheid van een ACD-dealer kan je op. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Het Royal Well assortiment bestaat enkel uit kwaliteitsproducten. Of het nu waait of regent: u kunt altijd aan de slag. Met een tuinkas van Fonteyn kunt u onder alle weersomstandigheden goed tuinieren.


Kweek voortaan uw groenten, fruit en planten in een echte tuinkas van Fonteyn en ervaar de voordelen van een windstille, goed geïsoleerde kweekkas. Op zoek naar een mooie kas voor in je tuin? Welkoop heeft kassen in veel materialen, maten en kleuren. De afmetingen van de kassen verschillen van tot meer dan vierkante meter.


Zo past in vrijwel elke tuin wel een tuinkas. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De polycarbonaat panelen zijn van hoogwaardig kunststof gemaakt en bestaan uit thermoplastisch polymeer.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bouwmarkt Totaal heeft diverse afmetingen en uitvoeringen tuinkassen in het assortiment. De Royal Well Popular tuinkas kan door zowel door de hobbyist als door de gevorderde kweker gebruikt worden.


De Popular heeft mm dik gestapeld tuindersglas en wordt met behulp van glashaken en -klemmen gefixeerd aan het kasframe. De tuinkas bestaat uit een groen gecoat aluminium frame. Tevens heeft veiligheidsglas het voordeel dat u grote raampuien heeft in uw tuinkas , waardoor u vanuit uw tuinkas een weids uitzicht heeft.


Buiten de zeer scherp geprijsde standaard tuinkassen is het bij ons ook mogelijk om een tuinkas op maat te bestellen. De merken ACD en Janssens lenen zich bij uitstek om kassen naar eigen smaak en uitvoering te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts