woensdag 6 september 2017

Geocolor 3 0 lakeland grey

Geocolor 3 0 lakeland grey

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


De natuurlijke, kleurechte toplaag van fijn materiaal is namelijk stoer maar ook heel natuurlijk. Dankzij de tijdloze uitstraling is het mogelijk alle stijlen die u kunt bedenken te onderstrepen. Lakeland Grey bestel je voordelig online. De nuancering van licht- en donkergrijs zorgt voor een tegel die past in zowel de klassieke als de moderne tuin. Hij zal niet snel vervelen.


Bijkomend voordeel is dat vervuiling niet erg opvalt. De factor coating voorkomt al het intrekken van vuil en vocht. Meer afbeeldingen over Geocolor 3. Dit artikel is toegevoegd aan uw offertemandje. Dankzij de moderne uitstraling is het mogelijk alle stijlen die u kunt bedenken te onderstrepen. De tegel is afgewerkt met een reliëf en heeft daardoor een natuurlijke, maar strakke uitstraling.


Geocolor 3 0 lakeland grey

Denkt u dat tegels in de loop der tijd alleen maar minder mooi worden? Deze bijzondere bestrating is buitengewoon kleur- en slijtvast, zodat uw terras niet aan aantrekkelijkheid inboet. Sterker nog: het lijkt wel of het ieder jaar mooier wordt.


De toplaag van gebroken natuursteensplit houdt tot in lengte van jaren een fraaie kleur. Vraag je scherpe offerte op bij Bestratingsmarkt. De Geocolor tegels zijn maatvast.


Dit is een kleur met verschillende tinten grijs ofwel grijs genuanceerd. In het begin was er de standaard Geocolor , maar later is er door ontwikkelingen en technologiën de Geocolor 3. Koop hier voordelig GeoColor 3. Hierdoor behoort intensief onderhoud tot het verleden. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen.


Een robuust terras met basic look, zónder dat deze ruw aanvoelt? Protection Plus factor 30: de allerhoogste beschermingsfactor binnen het MBI-assortiment. Ondanks de gestructureerde laag, voelen deze tegels zacht aan je voeten!


MBI de juiste terrastegel. Onderstaand beschikbare formaten, met bijbehorende adviesprijzen. Ondanks zijn robuuste voorkomen is de tegel zacht voor grote en kleine voeten door een unieke ‘borstel. Stoer, robuust en onderhoudsvriendelijk.


Met een natuurlijke toplaag uit fijn miniscuul natuurlijk materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts